SayeMom BebekveAnneler 45 kiloyla kaldım 14 haftalıgım 48 kiloyum sabit ben çok almam diye düşünüyorum sağlıklı diye fazlasıyla yemiyorum herşeyi dozunda. Doğuma kadar 55 olsam yeter 🦋
ZeynepUstaaa BebekveAnneler canım benim arkadaşım 45 le hamile kalıp 90 küsürle doğuma gitmişti maalesef o çok kilo aldı ama 2 sene içinde 55 e düştü
gokhande BebekveAnneler alırsın merak etme ben ilk 2 hamileliğimde 42 ile kaldım 62 kilo ile doğuma girdim üçüncüde 45 ile kaldım 63-64 kilo ile doğuma gittim bunda da 46-47 ile kaldım şuan 63 kiloyum 35+5 haftalığım 😌😅
BebekveAnneler Esraali süper moral oldun bana :)) ne kadar süre de aldın peki? Ve en çok ne kilo aldırıyor?
Esraali BebekveAnneler meyve ve kırmızı et cok yedim 18 haftaya kadar aldım verdim cok istfrq ediyrm sonra Bi açıldı cok şükür
gencanneyim Ben 1.64 boy 48 kilo ile hamile kaldım. 21.haftadayım. Geçen tetanoz olurken tartıldım 49 olmuşum. Ben çok kilo almadım ama bebeğim haftasına uyumlu. Önemli olan bebeğimin kilosu 🍀💖
Dilara-23 Bende 48 le hamile kaldım 35 haftalığım şuan 67 kilo oldum 🤪 25. Haftadan sonra istemsiz kilo alınıyo valla ayakkabılarım falan olmuyo o derece şişim şuan🤣
Duygu0621 BebekveAnneler sen yine iyisin 😂 ben 38 kiloyla hamile kaldım şimdi 41 oldum 😂 minyon tipliyim boyumda 1.48 😂 Rabbim yaratmış ne diyelim 😅
Duygu0621 BebekveAnneler senden benden o kadar çok var ki 😂 bende öyle zannediyordum karşıma sen çıktın 😅
seher_edz BebekveAnneler Bende 45 ile hamile kaldım şimdi 29. Haftamdayim 58 kiloyum alırsın sende canım benim ister istemez❣️