Borann Ferro sanol kullanıp midesini iyi gelmeyenler var mı ? Benim hiç iyi gelmedi doktor da değiştirmedi ilacı. Mide bulantısı ve kusma yapıyo bende. Başka bi ilaç kullanabilir miyim
teletabi Borann sağlık ocağındaki ebenizle görüşebilirsiniz. Ben doktorum ilaç değiştirmediği zaman yada paralı ilaç verdiği zaman onunla görüşüyorum. O yardımcı oluyor olur yada olmaz söylüyor
Borann Sağlık ocağında ki ebe de doktorunla görüş diyo ilgisiz. Doktor tok karnına iç o zaman dedi ama tok karnına da aynı şey oldu. Arada kaldım teletabi
Guldenur Borann ilk kullandığım zaman sabah aç karnına kullan dedi mide bulantım çok oldu içemedim doktoruma sordum gece iç dedi bende gece yatarken içiyorum daha iyi oluyor zaten gece yatarken en az 2-3 saat bişey yemediğimiz için de sıkıntı olmuyor.
Suzanne Bana da sağlık ocağından verdiler ancak yeni gebe olduğum için doktorum kullanma bulantı kasıntı yapabilir ben 12. Haftada seni Demir ilacına zaten başlatacağım dedi
Aslina Borann ben bir kez aldım ve kustum bir daha almadım. Doktor kullanma gerekirse damardan veririz ilerleyen haftalarda dedi.