cemrecanimm merhaba 23+6yiz kızımla🌸 15 Aralık gibi dogum görünüyor. baş ağrıları dışında iyiyim. sizinde baş ağrılarınız oluyor mu??
yusufcukbccegi cemrecanimm benim de 15 aralık görünüyor 🥰hepimiz sağlikla kucağimiza alalim inşllah🤲🏻
Gamzenur124 Sebnem9 merhabalar daha önce sizinle genetik test sonucu hakkında konusmustuk size birşey danışmak istiyorum müsaadenizle nasıl ulasabilirim?
Minosmi So123456 eşimin doğum günü 10 Aralık eğer doktorumda sakınca görmezse aynı güne denk gelsin istiyoruz bakalım siz 😊
temizelezgi rumeysakaplan 22+1′deyim çok hareketli bi oğlum var onunla konuşuyorum sanki bana cevap veriyor çok duygulanıyorum 27 aralık-3 ocak tahmini doğum zamanım inşallah ocak ayına sarkar 😍
yagmur_vera Nslhnycl Size de maşallah. Gözünüz aydın. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Detaylıdan çıktım çok şükür. Her şey yolundaymış ve benim de ikinci prensesim geliyor. Rabbime şükürler olsun 🙏❤️
Elifinannesi11 rumeysakaplan 19+4den selamlar çok sıcak aşırı yorgun ve halsiz geçiyor günlerim zaman geçmek bilmiyor hazırlıklarımız artık hafif hafif başlayacağız sona ya kalmadan agırlaşınca malum zor olacak bakalım hayırlısı ile gelsin kızçemiz💕