kivirciginannesi Kado87 aynen bende. Kızımda doğuma kadar minicikti karnım. Şuan 22 haftalığım karnım büyüdü çok halsizim😑
iki_prenses_annesi MuhendisHanim amin amin inşallah 🙌 bekleyelim bakalım ne zaman gelecekler hanımefendiler 😁
DenizBilge MuhendisHanim bebeğimi muz sanıyordum İsmini Deniz Bilge koymak istiyordum. Erkekmiş. Deniz Bilge yine olur ama ikisi de unisex olacak diye bari birini daha cinsiyeti belirgin olsun dedik. Şimdi “Deniz Erdem” düşünüyoruz
Merve_0109 rumeysakaplan 24+0 dayız ilk başlar çok kötü geçti ama şu an harikayız benle kızım Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin
Denizmina temizelezgi bende dun detaylı ultrason icin gittim 510 kg dedi doktor benimkide cok hereketli canımı aciticak kadar degil ama haraketleri baya belirgin 😊😍
Gizemcetinn rumeysakaplan merhaba bende erkek bebek bekliyorum kısmetse aralıkta dünyaya gelecek yavrum 😊 hamileliği 5 buçuk aya kadar en rahat geçen kişi benimdir herhalde açlık duygusundan başka hiç birşey olmadı yalnız şuan bel ve sırt ağrılarım başladı 😂
MuhendisHanim Mls89Hls Ben üç haftadır yeniden şehrime geri döndüm. Kastamonu da olacak gibi bakalım.. İstanbulluyum ama. Siz İstanbulun neresindesiniz? 😇
Mls89Hls MuhendisHanim bende aslen Elazığlıyım ama eşim ve aile İstanbul da ben Eyyüp karadolap mah oturuyorum doktor a küçükköy e Asya hastanesine gidiyorz siz nerde oturuyorsunuz İstanbul da
MuhendisHanim DenizBilge Bende kızımın ismini Bilge istiyorum da nasıl olurlar vs diye merak ediyorum 😇 İnşaAllah Deniz Erdem adı ile yaşasın.. Erdem ismi de çok güzel 🥰
mehmel54 rumeysakaplan 21+4teyiz şimdilik kız gözüküyor uzun zamandır gidemedim gidince net bir şekilde öğreneceğiz inşallah şimdilik güzel gidiyor hafiften yorulmalar zorluklar başladı az az hareketlerini hissediyorum içimde ama elimi koyunca duruyor oyun oynuyor herhalde hanfendi benimle 🥰🥰🐣🐣
MuhendisHanim iki_prenses_annesi İnşaAllah hamileliğiniz nasıl geçiyor? Mls89Hls El Aziz.. Elazığlı hep iyi insanlarla karşılaştım işin aslı da bir sempatim var ne güzel 😇 Ben Acıbadem doğumdum.. Maltepe de büyüdüm.. Anadolu yakası 🥰
DenizBilge MuhendisHanim Bilge isminde çok tatlı bir kuzenim var. İsmi gibi çok Bilge bir kız. İsimlerin anlamının kişiliğe etkisinin olduğuna inananlardanım. Ayrıca iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah evlatlarımıza sağlık ve mutlulukla kavuşmayı nasip etsin ❤️
Mls89Hls MuhendisHanim hamilelik güzel ilk bebiş biraz heyecan var birde 2 haftadır midem yanıyor gibi sanki onun dısında iyi çok şükür 🙏
sofyadilosh Merhaba arkadaşlar bizde 22+4 olduk oğlumla çok şükür şuan iyi gidiyoruz. 23 Aralık doğum gözüküyor nasip olursa. İlk başlarda çok zor geçti hamileliğin şimdi sadece bağırsak problemi, gece sık idrara çıkma, bir de akşamları mide yanması başladı.
MuhendisHanim Mls89Hls Benimde ilk ayrı bir güzellik ve heyecan var 🥰 Oh ne güzel benim 12. Haftaya kadar çok zor ve sorunlu geçti şuan tam bir premsesim 😇💜 Mide yanması neden aceba suyu iyi içiyor musunuz?
Calisananne25 rumeysakaplan doğum 31 Aralık-1 ocak gibi görünüyor 21+4üm oğlumuz olacak hayırlısıyla. Boyumuz 3 hafta önde kilomu 1 hafta önde gidiyor🤭 Bi tontik geliyor 🙈 hamileliğim ise çok rahat geçiyor Allaha şükür.
ElifB08 rumeysakaplan Oğlanımla hamilelik beklediğimden daha güzel geçiyor 🥰 24.haftaya gireceğiz yarın, gittikçe büyüyen karnım artık gebeleri bi miktar yatma zorluğu vermiyor değil 💁🏻♀️ Çoğu eşyamızı şimdiden alıyoruz heyecandan, daha 1 yaş kıyafetlerine bile bakmaya başladım 😅 doğumda tahmini Aralık ortası görünüyor 🥰