Gulceefe-00 Kızlar merhaba civilden bebeği için banyo havlusu alan var mı memnun musunuz? Geçen gün e bebekten baktım çok sert geldi civile henüz gitme firsatim olmadı oranınkiler nasıl acaba?
Guneyinannesi1 Gulceefe-00 geçen bende civile gittim havlusu okdr güzeli yani görünüşleri çeşit çok ama sert geldi bana dokunduğumda e bebekte çeşit yok ya hiç havlusu ada bakmadım oranın
Gulceefe-00 Guneyinannesi1 evet civilin internet sayfasına baktım çeşit çok e bebek ve lcw da mağazadan gidip baktım ama sert geldi artık yıkanınca mi yumusuyor bilmiyorum.
Gulceefe-00 Delicesareti ben ozdilege baktım ama 140 liraya bornoz seti vardı güzeldi de içinde pelerin havlu bornoz el havlusu ve havlu kese vardı sadece bornoz kullanışlı olmaz diye alıp almama noktasında kararsız kaldım.
Delicesareti Gulceefe-00 belki outlette tekli kundak havlusu vardır ben ilk etapta kundak havlusu almayı düşünüyordum bütünden bornoz seti alırım diyodum ama gidip bakmak lazım
Gulceefe-00 Delicesareti eğer outlet mağaza imkanınız varsa bakın tabiki de burada sadece normal mağaza var orada da set vardı bana da ilk başta sadece havlu daha mantıklı geliyor
Delicesareti Gulceefe-00 yani çok fazla kullanamıcaklar zaten çabuk büyüyolar set almak gereksiz olur