aybikk Gerçekten yeter diye bağırıp ağlayasım var birazdan randevum var ve hiç bişey söylemiyorlar 40.haftamdayım ne zaman gelcek kızım nasıl olcak hiç bi fikrim yok yine haftaya gel dicek diye gitmek bile istemiyorum hastaneye bu arada devlet hastanesine gidiyorum 😵 napsam bilemiyorum 😵 canımın sıkıntısından stres de yapar oldum 😵
Latifemrullah aybikk bende aynı dertten muzdaribim canım 41+2 olduk hala bebeğim kanala oturmamış ve açılma yapmıyormuş 😞 eğer hafta sonuna bişi olmazsa kendileri başlatacaklarmış
Naz1905 aybikk canm bnde ilk gebelgmde öleydim sıkma canını saglıklı olsunda geç gelsin bnde çok beklemştim 41+6
aybikk Gurbetgelini inan sabrım kalmadı artık devamlı arayıp dahamı doğmadı diyorlar yok doğdu da söylemiyoruz😵 beni benden edecekler sıkıntı geldi lohusa depresyonunu yaşıyorum şimdiden herkes akıllı vermeye başladı 😵
Gurbetgelini aybikk aynen canım sanki 9 ay yanımızdalar gibi doğuracak gün gelince anca arayıp sorarlar. Bir de benimkiler kamera ile arıyor durmadan deli oluyorum sanki doğurdumda yalan söylüyorum gibi
aybikk Latifemrullah ben kontrolden geldim şimdi cnm ya pazartesiye kadar doğmazsa pazartesi yatış verdi 🙈
Latifemrullah aybikk bizimkide en son Çarşamba günü bütün gittiğimde sadece 1 cm açılma olmuş o güne kadar eğer açılma fazlalaşmazsa cumartesi yatış verirler galiba 👀
Benvebebgim Bende 40+0 bugn btti günümz ama sıfr sancı nişanm 2 gün önce geldi. Ebe muyane etti parmkucu acıklıgı dedi sdce sfr sancım var ben kendi sancmla olsn istyrm ama yok doktrda herdefsnda gel suni sancyla başltlm diyor nolck blmyrm korkyrm 😯😥😣