leylo29 cherrysu bi cok doktor onermiyor kiside onermiyorlar canim valla bakalim bn suanlik olmuyorum aşı
Skl78 Mart sonu doğum gözüküyor bendede 8+5 haftalık hamileyim . Geçen hafta bulantım vardı bu hafta durağan geçti acaba bişey mi oldu diye çok korkuyorum çünkü 2 düşük yaptım 😥. Dualarınızı eksik etmeyin 🤲🏻
1oguzannesi Skl78 belirtiler bor gidip bir geliyor korkmayın bisey olmaz Allahin izniyle bende de oluyo bazen acaba hamile degilmiyim bile diyorum ☺️
1oguzannesi 25Busra25 unutup bizde hatalar yapabiliyoruz bende bugün unutup ağır kaldirdim icim icimi yiyo Allah hepimize saĝlıcakla kucaĝımıza almayı nasip etsin inşallah
1oguzannesi adsmom aynen öyle kendimizi dinlersek evhama kapılıyoruz hemen Allah kucaĝımıza almayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla .
1oguzannesi Ozolim ya kıyamam Allah yardimcimiz olsun insallah tez zamanda cektigimiz her seye deĝer sağlıklı hayırlĩ evlatlarimiz olsun kucaĝımıza almayı nasip etsin inşallah
Skl78 1oguzannesi evet bende de o korkular çok oluyor maalesef rabbim kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻
Ayseq 1oguzannesi şubat insallah 🥰 güzel gidiyor hamileligi cözmeye calışana kadar dogurcam sanırım 😂😂😂