Somerkadir4 Deletedmom93428 canım benim sakin ol stres yapma Allah’ım izniyle iyi olacaksınız güzel haberler inşallah 🤲
Deletedmom93428 Somerkadir4 çıktım hastaneden bir sıkıntı çıkmadı sağlık ocağının cihazından kaynaklı olabilir dediler ☺️🙏
ZZeynepP1903 Sakin olun Allahın izniyle birşey yoktur insallah dualarımdasınız 🤲🏻 Bizede haber edin 🌺
Deletedmom93428 ZZeynepP1903 bir sıkıntı çıkmadı sağlık ocağının cihazından kaynaklı olabilir dediler ☺️🙏
Deletedmom93428 Mom696 olmadı çok şükür ya ☺️🙏cihazdan kaynaklı olabikir dediler nst falan temiz çıktı
Deletedmom93428 Mavi87 bir şey çıkmadı kuzum çok şükür sağlık ocağının cihazından olabilir dediler☺️🙏
zeynepin_annesiiii Deletedmom93428 ah canım benim inşallah birşeyi yoktur güzel haberler ile dön inşallah dualarım seninle 🥺
Deletedmom93428 zeynepin_annesiiii bir sıkıntı çıkmadı sağlık ocağının cihazından kaynaklı olabilir dediler canım☺️🙏
1oguzannesi Rabbim sana bağışlasın inşallah korkma güzel hayırlı haberlerinle bizleri de sevindir olurmu . Yavrunda sende iyi olursun inşallah ❤️
-hilal Deletedmom93428 sağlık ocağı bana da kalp atışı zamanı duymamazsak korkma demişti içini ferah tut bi ayetel kursi oku karnına elini koyarak hayırlı güzel haberlerle çık inşAllah ❤️❤️
Deletedmom9823 Deletedmom93428 stres yapma bebekte stres olmasın kötü bişey yoktur içini ferah tut doktora gittikten sonra bizede haber ver kuşum
Azizetskn Deletedmom93428 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hiç sıkma canını herşey iyi olacak 🙏
Burcu4135 Deletedmom93428 hiç korkma canım benım bişey olmaz. Saglık ocagındakı ne doktora nede ebelere guvenmıyorum. Hiç bişey yoktur. Dedıgın gıbı yerı darlasmıstır. Bırde saglık ocagındakı kalp atımı ölcüm cihazı da cok guvenılır degıl. Acılde birsey olmadıgı cıkacak merak etme. Stres yapma. Bizi de bılgılendır muhakkak merak ederım sımdı.
Deletedmom93428 Burcu4135 ah çok haklıymışsın 🥺ama yüreğim ağzıma geldi ya 🥺çok şükür bir şey çıkmadı ☺️🙏teşekkür ederim canım Allah razı olsun ☺️🙏
Deletedmom93428 ZeynepUstaaa bir sıkıntı çıkmadı sağlık ocağının cihazından kaynaklı olabilir dediler ☺️🙏
Deletedmom93428 Seda_nrr iyiyiz aşkım eve dönüyorum☺️🙏 cihazdan kaynaklı olabilirmiş çok şükür iyiyiz☺️🙏
Yenibirannee Deletedmom93428 canım 2 gunluk lohusa halimle en içten sekilde dualarim seninle. Sag saglim bebegini kucagina al insallah hic biseyi yoktur. Rabbim hiç bir hamile insani bunaltmasin evlatlariyla.
Deletedmom93428 Yenibirannee ya çok teşekkür ederim Allah razı olsun ☺️🥺🙏kesnlikle canımdan can gitti☺️
AnnelikHayali Sağlık ocağında kalp atışlarını dinledikleri alet çok eski oluyor genelde. İnşallah ölçümler cihaz kaynaklıdır. İyi haberlerini bekliyoruz. Dualarımız senin ve bebeğinle.
Nurklc38 Deletedmom93428 Korkma kuzum Allahın izniyle birşey olmaz 🙏🏻 Ne oldu şimdi gittin mi ne dediler
Deletedmom93428 Nurklc38 evet şimdi girdm eve nst ve ultrason temiz di bir şey yoktu yani cihazdan kaynaklıdır dediler☺️🙏
Deletedmom93428 ayse-52 eve şimdi girdm canım iyiymiş çok şükür ☺️☺️😍 cihazdan kaynaklı olabilir dediker