Meltemcee Ogretmenanneyim var diyenler nasil net sekilde vardiysa bende o sekilde vardim bu cizgi deyil boyasi cikmis hanfendi kan varsin gorursun
Meltemcee Ogretmenanneyim ustelik adete 10 gun varmis hem sizene post sahibi yazar cevap verir size dusmedi
Elbet-birgun-kavusacagiz Ogretmenanneyim sizler nasil adetine 10 gun olan birine ayrica bozulmus teste var deyip ümitlendiriyosunuz🙄🙄 sadece resme baktiniz heralde 10 yazisini gormediniz
Rumeysaakyr Meltemcee haklısınız galiba hızlı test aldım onda çıkmadı kan verdim bakalım sonucu bekliyorum bi ihtimal belki ..
Meltemcee Rumeysaakyr canim ben olani soyluyorum millet saldirmaya hazirlaniyor hemen dilerim rabbim sana ikiz versin
Elbet-birgun-kavusacagiz Rumeysaakyr testi tekrarlayin cok idra damlatmissiniz Adetine 10 gun var cikmasi imkansiz test bozulmus cok idrardan
Elbet-birgun-kavusacagiz Ogretmenanneyim yaaaa cok soryyy kişılari karistirmisimmmm ayyy k. Bakmayin🤣 var diyenlereydi cevabim😷
Svdaylmzz Asena17 benimde adetime 7 gün kala çift çizgi çıktı. Kan testinde de çıktı. Şuan 4 haftalık keseyi de gördük