Mom789 depsizoo vercekler kiz bugun dur hele allahtan 1 hafta durdu bak ayy kimlerin kimlerin aylarca duruyor Allah korusunneyseki sarilik harici sikinti yok
depsizoo Mom789 Yavrucum 1hafta durmadı dahabsen beni anlamamışsınki idrar yolunda enfeksiyon çıktı sarılığı heçmiş yükselmezse antibiyotik bitince çıkarcaklar daha 3 gündür küvezde
depsizoo Mom789 bende vardı ya doğumdan önce o geçti büyük ihtimalle fitil kullandım ama geçirmedi demekki
Mom789 Yeppudaa kiz biyikli basortulu amca vardi o profili kids te biri kullaniyormus herkes sen o musun deyip duruyo sinir oldum degistiriyim dedim tam benim ssbah kalkmis meme gibi dolu😂😂😂😂
Mom789 depsizoo ohoo gitmis baya omuzlara boynuna baksana oralar bile aninda incelmis hizli veriyorsun kilo kac dustu
Mom789 depsizoo bakalim kac cikacaksin benim 2 kilo var fazladan daha yeni regl basladi sanirim gider bu sayede oda,kac kilo aldiydin toplam
Mom789 depsizoo ohooo biz 62gunluk olduk 40mi kaldi😂😂😂 bende 75tim galiba son ay tartilmadim ama en son 73tum 2 kilo almisimdir son ayda 😂
Mom789 depsizoo 2 bitti 3e girdik 😂 arrik guluyor cevap veriyor cirlayarak,muzik dinliyir teoki veriyor 😂benin sacimi cekiyor iste bu ay bitsin oyuncaklarla egitime baslicam uyku egitiminede gircem bakalim😂