Nese33 Hanımlar merhaba benim ilk hamileliğim neyden ne kadar alacağıma ve battaniye yorgan vs ne kadar almak gerekiyor ya da yorgan gerekli mi bilemiyorum birden nerden almalıyım bu tarz ürünleri sizler neler yaptınız ?
gamzosgamzos Nese33 yorgan gereksiz bana annemler iki yorgan birden yapmislar ama hic kullanmadim aralikta dogmustu kizim batteniye orttum gectimiz kista ustunu actigi icin tulum giydirdim
Aymilanin_kardesi Nese33 canım merhaba yorgan hatasını sakın yapma benim bebeğime kaynanam yaptı ve bebeğim hasta oldu ilk 2. Ayında hava almak zorunda kaldık aman ha sakın. Alman gerekenler bebeğe 10 adet içlik 10 adet zıbınli takım 5 adet pijama alt üst takım 7-8 çorap 3-4 adet penye battaniye 2 adet ince tulum yelek giydirecegine tulum giydiririm ben kızıma hemde daha rahat 2 biberon bir su biri mama hazirlikli olmak lazım Mamayi ilk üç ay eğer mama vereceksen şırınga ile veriliyor zaten inşallah gerekmez. Bir tanede hastane çıkışı alsan yeter annesi bunlar seni 3 ay rahatlıkla idare eder 1 bornoz takımı Bir banyo seti
Nese33 gamzosgamzos aslında bende yorgan gereksiz dedim de annem yorgansız olur mu aaaa diye net konuşunca tereddüt ettim 😅😅
Nese33 Ekim ayında olacak doğum inşallah battaniye olarak şu kalınlardan mı almalıyım nohut denilenler yeterli olur mu acaba ?
gamzosgamzos Nese33 ahhh bu anneler 🤣😍 hepsi ayni yorgan yorgan diretiyorlar neyse icinde kalmasin yapsin bir tane belki 4 5 yasinda kullaniriz 😀
eemek Bence seni 40 ına kadar idare edecek şeyleri al, sonra zaten ihtiyaca göre alışveriş yaparsın. Çünkü bebek ne zaman gelecek, hava nasıl olacak, bebek nasıl bir kiloyla doğacak hiç belli değil.