Colaklardankubra Ben ilk aylarda yiyemedim ne olur olmaz diye ama şimdi 4 aylık oldum gibi sizce de bu maydanoz hurafe mi arkadaşlar
Asl90 Colaklardankubra hurafe canım ben hep yedim çok severim. Tabi abartmadan doktorumada sormuştum hatta gülmüştü 2 kasa yemiyeceksen sorun yok demişti.
Zumruduankakusum Colaklardankubra ben ilk başlarda mide bulantısından bisey yiyemiyordum Domates salatalık maydanoz ile geçirdim kahvaltıları ama çok değil zaten yediğim Bi sıkıntı olmadı şükür
Ozlemflz Colaklardankubra düşüge sebep oluyor deniyor ama ben yengem kadar çuvallarla yiyen birini görmedim hiç birsey de olmadı. Oğlu şimdi 10 yaşında ☺️
Mom789 Bi kac tutam kahvaltida yenir bi sorun olmaz bir bag oturup yenmez,kaynatip suyunuda icilmiyor adet sokturuyor diye biliyorum ama yemekte falan yemede sakinca yok
Colaklardankubra Asl90 bayılıyorum bende ama işte maydanozun rahim kaslarını gevşettiği dediğiniz gibi adet söktürdüğü falan söyleniyor 🤷♀️
Yagmur00 Colaklardankubra bilmiyorum ama ben hala agzıma koyamam son dusukte kanama olmustu sonra durmustu ben maydanoz yemıs tim kanamam olmustu odur budur yemem belki bana denk geldi ama yemiyorum
Hazelhazel Colaklardankubra cnm bende başta yemedim ama 2.5 dan sonra yeneye başladım şuan 13+6 yüz yiyorum valla onu çok riskli gebelikler için söylüyorlar cnm
humasultan3443 Colaklardankubra sonuçta tutup da Demet Demet maydonoz yemiyoruz değil mi 😬 salatanın içinde çiğ köftenin içinde falan gayrette yedim