Hafizerabia 29 agustos bat haydi bakalim sizinkinler ne belirtiler ne insallah hepicigimiz hamile oluruz yazariz buraya🤗👼
Elfii00 Hafizerabia aynı gün 29 Ağustos bende. sivilcelerle baş etmeye çalışıyorum neden böyle oldu anlamadım bu ayda olmadı gibi hiç bişey hissetmiyorum
CansuDRY Hafizerabia Adet günüm dündü. Hala başlamadı ama akıntım başladı. Muhtemelen adet olacağım.😬 Yine de totem olmuş olsun.😅
Domdom Hafizerabia benimde 29 ü 😍😍 kaşık batması var elime poşet alınca baya batıyor sizde var mı belirtiler 😍 ayın 12 sinde çatlatma iğnesi vuruldum
muge1661 Benim bat 22 ağustos, erken gebelik testinde son 3 gündür silik çıkıyor ama kimyasal gebeliktir belki diye bekliyorum. Adetim gecikirse kan testine gidicem inşallah🙏🏻 Hakkımızda hayırlsı olsun❤️
Domdom muge1661 hayırlısıyla rabbim sana bağışlasın canım pozitif düşün 😍olmayacağı varsa olmaz zaten
Hafizerabia Domdom aynisi bendede var kiz ayakta fln kalinca kasik batmasi oluyor kasiklarima hafif agrilar var birde asiri siskinlik gaz var
Domdom Hafizerabia ayy inşallah hayra alamettir 😍😍 bende akşamları şişiyorum çok ağrılar giriyor kaç gündür😬 3 gündür ne yesem midem ağrıyor olsada keşke bunlara razıyım 😍