Ceysii01 gbyalcin bende bi onceki yasadim gebeligimde doktor karindan gorememisti vajinal gorebilmisti tip merkezi gidecegim yer baska yakinimda yok cunku kendi doktorum bahçelievlerde medicalpark makinesi tabiki cok iyi bide benim tup bebek oldu icin daha endiseli oluyo insan agrilarimda oluyo kan degerimde yukse oldugi icin hazir gitmisken baktirmak istiyorum insallah cikar
Ceysii01 Kizlar bu arada onceki gebelimde ultrasonra 4+2 de 0.43 cm kese varmis zaten ozaman sorun haftamin daha buyuk kesenin kucuk olmasiydi
Deletedmom_33 Ceysii01 Benimde tüp Bebek 5. gün embriyosu. 5+1 de gördüm. Transferin 8. ve 10. günü beta testi yaptırdım sade ona da 72.53 -165 idi sonuçları
Ceysii01 Deletedmom_33 bende yarin 5 haftalik oluyorum cnm oncekinde 4+2de kese gormustum 0.43 cmdi 8 gun degerim 204 12gun 1052idi suan 3000ini gecmistir
Asena17 Ceysii01 Bu ilk kese goruntusu 5mm idi 4 bucuk haftalik dedi doktorum Bunu da bir hafta sonra devlette baktirdim 10.9 mm kese idi doktor 4 haftalik dedi yarin doktoruma gidicem bakalim ne olmus ha bide ikiisi de karin dan gorundu
Ceysii01 Asena17 gercekten cok faydali oldu tesekkur ederim benim ikinci gebelimde kesem sizin ilk resimdekinden biraz dahha belirgindi ama malesef hic gelismedi 4+2 de kaldi 8 haftaya geldigimde bile ayniydi ve dusuk oldu bugun 4+6ydim gittim ama doktor yoktu sonraya kaldi :)) sizin anlayamadom 1 hhafta once 4 haftalikken 1 hafta sonra keseniz dahha buyumus yinemo 4 hafta dediler
Asena17 Ceysii01 gecmis olsun kuzum ne demek yardimci olabildiysem sana ne mutlu. Simdi soyle ben temmuzun 29 unda yani adetime 2 gun kala test yaptim ilac kullaniyodum hic aklimda yoktu gebelik cunku temmuzun 31 inde esim uroloji ye gidecekti sperm testi icin yaptim silik cizgi cikti benim doktorum ozelde gittim kan verdim 19 cikti gebelik var dedi doktorum sonra agustosun 7 sinde kese icin gittim kese 5mm idi gorduk cok sukur doktorum 4 bucuk haftalik dedi dogru demisti agustosun 12 sinde de devlete gittim once den randevum vardi oda bakti kese buyumus 10.9 mm olmustu 4 haftalik dedi ama ultrason kagidin da 5+6 gunluk yaziyordu benim de kafam karisti hatta bunun icin post actim ama kimse anlayamadi yarin kendi doktoruma gidicem kalp atisi icin bakalim ne olucak insallah benim bebegim de buyumustur 😪 1.
Ceysii01 Asena17 cnm baska eger aksi bisey yoksa bunda cokda anlayamiycak bisey yok sanirim söyle ki keseyi gitmissin tam 4 haftalikken olmasi gereken boyutta gormussun 1 hafta sonrasi zaten ultrason kagidindada belli kesen baya baya gelismis ve haftasiyla uyumlu gozukuyo ayni zamanda ultrason kagidinizdaki haftayla kesenizin boyutuda uyumlu bence burdaki tek sorun doktorunuz yanlislikla 4 demis olabilir ultrason yalan soylemez herhalde :))
Asena17 Ceysii01 bende oyle dusunuyorum cihaz farki da olabilir diye aklima geldi bilemedim insallah kotu haber almam
Ceysii01 Asena17 valla bana sacma geldi hadi ultrason kagidinizda hala 4 hafta yazsa ve keseniz gelismese neyse keseniz gelismis haftaniz uyumlu cikmis doktorun agzindan bence 4 yanlislikla falan cikmistir üzülmeyin 🌸
Asena17 Ceysii01 tesekkur ederim ilginiz icin Rabbim size de gonlunuze gore versin insallahh dua edicem❣
Ceysii01 Esmakorkmaz 4.5 haftaya gore masallah cok belirginmis kosoden kisiyede sanirkm degisiyo cogu arkdsmzda cok cok kucuk kimi arkdsmzdada sizinki gibi daha gelismis🌸💕
Elbet-birgun-kavusacagiz Ceysii01 benim beta degerim 5 bindi hafta 4 tü Tup bebektim gormustum karindan
Ceysii01 Elbet-birgun-kavusacagiz masallah degeriniz haftasina gore cok cok yuksekmis rahatlikla gorulurmus🙈🌸
Ceysii01 @Deletedmom5545 Asena17 Esmakorkmaz Elbet-birgun-kavusacagiz Kizlar bugun doktora gittim kese icin 5+0 doktor karindan bakti cok kucuk gorunuyo dedi dun gelsen hic gorunmezdi erken dedi haftasina gore uyumlu dedi bi sorun yokmus ultrason kagidinda hafta yazmiyo ama cok degisik anlayamadim oyuzden iki kese var bu arada ikiz dedi ilerleyen gunlerde bakip emin olalim dedi ultrason kagidinda ilk kese icin soyle yazio 1 L 0.56 cm 2 L 0.45 cm yanda D 11.0cm dio Ikinci kese icinde 1L 0.43 cm d 5.14 cm L0.00cm dio anlayan varmi