vuslatim34 Ceysii01 maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Dört sene olacak bekliyorum. Banada dua et canım bende tadayım bu duyguyu 💙
Ceysii01 vuslatim34 insallah cnm bende 6 yildir bekliyodum 3 denememde oldu rabbim iki tane verdi cok sukur rabbim kimseye bu acilari yasatmasin maddi manevi en kisa zamanda seninde butun gozyasin mutluluktan aksin 🤲
Elbet-birgun-kavusacagiz Ceysii01 masallah canm gozun aydin darisi bana insallah bende transfer oldum yatiyorum🥰
Ceysii01 Elbet-birgun-kavusacagiz kacinci gunun canim insallah tutar yarabbim hayirlisini versin Cokcaaa aminnn 🤲🤲🤲
Ceysii01 Elbet-birgun-kavusacagiz İnşallah tutar yarabbim bide benimki gibi ikiz tutuyomuş insallahh banada sonucunu söyle lütfen 🌸
Asena17 Ceysii01 iyi idare ediyorum bulanti mide yanmasi haric 😁 tatile geldik bizde doktora gidemedik iyidir insallah bebisim
Ceysii01 Asena17 bana 15 gun sonraya randevu verdi doktorum 15inde gidicem benimde ıştahsizlik ve bulanti oluyo evde hic bisey yapmiyorum hemen agrim oluyo
Asude_07 busraaa95 ben 5+3 de gittim benim ayniydi ekranda doktor gosterdi görünüyordu ama verdigi kağıtta hic bisey belli değil dua edin sadece moralinizi bozmayın insallah bebişlerimiz sağlıklı bir sekilde büyüycek🤗