Melamial Aycaccelik ben iyiyim canım dikişlerimin sğrısına alışmaya çalışıyorum şimdilik yürümeye çalışıyorum…
Aycaccelik Melamial Allahım seninde bebeğinize şifasını versin inşallah dualarım sizinle olsun canım benim bi an önce sağlığınıza çıkarsınız hastaneden inşallah
Melamial Ceno esmerrmm evet doğdu sabah 8de. Solunum sıkıntısı yaşıyor şu an dua ediyorum inşallah iyi olucak.🙏🏼 Dua edin lütfen bebeğim için😔
esmerrmm Melamial oy kuzum benim insallah bir an önce sağlığına kavuşurda kucagina alırsın insallah 🙏
Ceno Melamial yaaa ciddimisin çok üzgünüm bende Allah yardımcın olsun senin ve bebeğinin rabbim kısa sürede şifasını versin bir anda toparlasın inşallah 🤲🏻
Melamial Ozee @esmerrmm @Aycaccelik o kadar ihtiyacım var ki duaya güzel sözlere… çok teşekkür ederim. Allahım sizin bebeklerinize de sağlık sıhhat versin inşallah 🙏🏼
Aycaccelik Melamial hepimizin yavrusuna inşallah Rabbım hiç kimseye evlat acısı tsttırmasın sağlığıyla sınamasın inşallah. Ne olur ara ara bilgi ver merak ediyorum sizi
Nehirr1010 Benim annem 58 sene önce 7 aylık doğmuş o zamanın şartlarında bile hemen toparlamış, siz hep iyi şeyler düşünün ki öyle olsun 🤲🏻