Melamial 5.30tan beri suyum geliyor. Açıklığım yok. Ciğer geliştirici yapılacak. Ne olur dua edin. Nst’deyim şu an. Açıklık olursa doğuma alınacağım. Daha çok erken…
Aycaccelik Melamial Rabbim sağlıkla zamanında bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarım sizinle olsun ❤🙏
Ceno Melamial Allah yardımcın olsun canım evet erken ama doğum olursa da canını sıkma Allah’ın izniyle birşey olmaz 28 haftada doğum sonrasında maşallahı olan bebekler var 🙏🏻
Bebegimicin1 Melamial rabbim ysrdımcın olsun inşalah açıklıgın olmaz bebek biraz daha durur aağ sağlim kucagına alırsın inşallah
Melamial eylusko amin inşallah… uykumdan uyandım altıma kaçırdığımı düşündüm, gelmeye devam ediyordu. Tuvaletimi yaptım hala geliyordu. Sızmaya devam edince gece kalkıp hastaneye geldim
Ceno Melamial bizim de sıvı azlığımız vardı fakat bir problem olmadı şuana kadar 37+4 haftalığız bebeğim gayet sağlıklı haftaya sezeryana gün verdi doktorumuz sende inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım kötü düşünüp kendini üzme sakın 🙏🏻