Minik0 Kizlar klima mı carptı,terleyince soguk su icmistim ondan mı oldj bilmiyorum bogazım agriyor. Cok sukur baska hicbirseyim yok vede terliyorum sanirim usuttum . 34 haftalik gebeyim. Bogazim ne yaparsam gecer.
Mrv-ElfAda Minik0 Ben de üşüttüm çok. Karnımda batma mide bulantısı ve hafif öksürüğüm var. Zencefilli baş yiyiorum öksürük için.
Betfer Minik0 bnmde öyle sanırım havalardan hiç iyi değilim . 😥 bnde sıcak su , bal limon karıştırıp içiyorum
Serrenn Minik0 ben de sürekli covit miyim üşüttüm mü diye panikteyim. Burun akıntısı, hapşırık ve hafif öksürüğüm var. Onun dışında hiçbir şeyim yok. 😔 Bal ve ıhlamurla iyleşmeye çalışıyorum 🥺
Minik0 Mrv-ElfAda benim cok sukur öksürüğum feln yok sadece burun tikanikligi ve boğaz agrim var 😔 hamilelikten herhlde insan klikada terler mi klimada bile yatarken suyum çıkıyor sonra usutuyorum 😔
Mrv-ElfAda Minik0 Geçmiş olsun beni de arabada klima çarptı evim de biraz serin gece camlar açık yatınca iyce kötü oldum cereyandan
Hafsa533- Minik0 çook geçmiş olsun Rabbim Şafiii ismi ile şifa versin İnşallah yiyebilirsiniz sarmısak çiğneyerek acı suyunu çıkararak yutun şifa olur İnşallah öksürük için ise bal zencefil limon sarmısak bu karışımı yapın hepsinden 1 kaşık ölçek yaparak tüketin şifa olur İnşallah
Hafsa533- Birer kaşık derken çay zencefil çay kaşığı olsun zencefilli kontrollü tüketin hamilelikte sıkıntı olmasın