Umudayolculuk36 Öncelikle Allah’ım herkese nasip etsin bu duyguyu 🙏 Kızım hem makatma hem belime hem de karnıma tekme atıyor uyuyamıyorum 😭
Dilekcnkn Umudayolculuk36 Benimde oğlum yılan gibi dans ediyor valla kurban olurum ben onun eline ayağına iyi olsunlarda oynasın dursunlar 😊😊
Beyzabcr Umudayolculuk36 bende aynı durumdayım cok hareket ediyor bi basliyor saatlerce ve bi sure sonra karnimda ağrı olusuyor artık yuruyorum nefes egzersizleri vs ama yok fayda etmiuo. Hareket etmese daha kotu tabi hep aklim orda olur ama acitmiyor da degil😁
Dcle0021 Umudayolculuk36 Benim oğlanda uyandırdı bi tekmeyle nefesim kesildi babası uyandı karnımı okşuyor hadi oğlum bırak uyuyalım nolur işe gidicem birazdan diyor 🤣🤣🤣
Umudayolculuk36 Dilekcnkn aminnnn sağlıkla kavuşalım yavrulara eşimde uyandı acı çekiyorum diye kızıma kızdı🤭🤭 2.çoçuk düşünemiyorum 🤣
Dilekcnkn Umudayolculuk36 😂😂 bizimkisi yatıyor valla ben kaç hafta oldu doğru dürüst yatamadım sabaha karşı 3-4 saat yatabilirsem şükrediyorum
Umudayolculuk36 Beyzabcr az önce bende çıktım balkona derim nefes yürüyüş ayakta bile hissediyorum geceleri böyle sadece gündüzü değil 🤣🤣 aynen öyle yeter ki atsınlar
Dcle0021 Umudayolculuk36 öyledir saolsın ama bizimki çok yaramaz diyo bi doğsun poposuna poposuna vurucam sonra yok yok kıyamam diyo 🤣🤣🤣