Burcu1234 Gebeliğin ilk haftasında başlayıp bulantı kusma yasayan anneler kaçıncı haftada rahatladınız
Sonay Burcu1234 6 haftada başladı şuan 20 haftalık azaldı ama et ve tavuk kokuları midemi bulandırıyor ve 4 aydır ağzıma sürmüyorum bu zamanlarda tamamen gecer mi bilmiyorum oğlumda hiç böyle olmamıştım 😏
BurcuKarblen Burcu1234 çok nadir oluyor ilk haftalarda başladı sürekli bulantım vardı cnm şimdi daha iyiyim
Burcu1234 Firdess ben hiç iyi beslenemiyorum 13.haftama girdim iştahım açılacak mı merak ediyorum😞Az da bulantım olsada olur ama iştahım açılsa iyi olacak
BurcuKarblen Firdess bnde 14+6 haftalık olduk düzeldi dediğim gibi çok nadir bulantı ve kusma önceden hergün kilo veriyordum dördüncü aya girdik 59 kilo ile hamile kaldım şuan 61.75 şim ilk çoçuğumda ilk aylarda çok aldım ama busefer bilmiyorum bnde buna taktım 😬
Firdess Burcu1234 ilk aylarda 7 kilo verdim su bile gitmiyordu serum taktırdım iki kez hala da bulantı ilacı kullanıyorum
Burcu1234 Firdess bende 7kilo verdim ve düzenli olarak 3günde bir serum takılıyor,zofer kullanıyorum bir tek o rahatlatıyor😢
Firdess Burcu1234 hiç geçmiycekmiş gibi geliyo ama şuan gerçekten fark var ilk zamanla arasında. Biraz daha sabretmen gerekecek azaldığını sende farkedeceksin 😍
Firdess BurcuKarblen benim ilk hamileliğim. 60 la hamile kaldım 7 kilo verdim ilk aylarda şuanda alamadım daha en fazla 54 yani 😒ama doktorum çok sorun etmedi yavaş yavaş alırsın kiloyu artık yemeye başladın dedi.
Hatce06 Ben 8+2 yim hic kusma yaşamadım rahatım cok şükür ama kardeşim 20.haftaya girecek daha yeni biraz rahatladı ama arada kusma bulantı oluyor. Onun hali cok zor Rabbım yardımcınız olsun