GoncaClk Haftaya girdim sürekli bulantı hâli oluyor zaten ama ilk sabahları kusuyodm sonra prilama başladım iyi gelmişti gece iki tane alıyordum bire düşürdüm bazen icmiyorm bugünde içmeyim dedim braz önce uyandım direk bulantiyla hapı içtim ama fayda etmedi tabi çok kötü kustum ve boğazım çok yanıyor ağzımın içi berbat ne iyi gelir 🙄 ne zaman gececk bu haller 🤦 Lütfen geçsin artık 🥺
Su123 GoncaClk İnan hepsi geçiyor 4 ay bulantıdan hastanede yattım 50 kilo serum yedim çok şükür geçti doktoruna söyle ilacını değiştirsin sağlıkla kucağına al
Makif2112_ Bende prilam kullandim önceki gün vücudum boşaldı resmen bir uyku hali bastı bıraktım kullanmayi kusmak kötü bir durum ama bazen kusmadigimiz zamanlar niye kusmadik dedigimizde oluyo
Feyzaveannesi Makif2112_ Geçen gün kusmalarım kesildi diye post açmıştım çok korkmuştum şimdi de hergün kusuyorum. Bu seferde neden hergün kusuyorum diyorum 😂 şaştım kaldım valla 😂
GoncaClk Su123 İlk defa bu kadar kötü oldum sabaha kadar kustum bu ara enfeksiyondan da şüpheleniyorum oda yapıyor olabilir mi 🙄 Amin ins çok teşekkür ederim🤲🌸
Su123 GoncaClk enfeksiyonda olabilir safrana baktır canım çamurlaşma yada taş varsa oda olur bende taş varmış ben oyüzden kötü geçirdim