Meleknkkk Kızlar adet oldum bitti. Ama inanılmaz kasık ağrıları yaşıyorum şuan belimden vuruyor hemde sizce neden olabilir
Portakalimsi545 Meleknkkk canım nedenini bilmiyorum, yukarıda kaldın diye yazıyorum. Üşütmüş olabilir misin bir de
minnosbirkiz Meleknkkk Merhaba, çok bi bilgim yok ama regliniz biter bitmez yumurtlama döneminemi giriyorsunuz acaba ondanda olabilir belki
Myworld34 Meleknkkk bende de aynısı oldu canım adetim bitti ama yeni adet sancısı çektim resmen oysa ki adette hiç sancım olmadı. Şuan onuncu gün yeni bitti ve yumurtlama zamanım yarın ya da diğer gün olacak koyu baya testim muhtemelen sen de yumurtluyosun bildiğin adet sancısı gibi
Meleknkkk Portakalimsi545 üşütms olmam mümkün değil canım. Bide üşütme ağrısı değil baya sanki tekrar adet olckmsm gibi bi ağrı
Meleknkkk minnosbirkiz pkoluyum doktor 5 6 santim yumurta çatlamams dedi acaba onun büyüme olasılığı var mıdır
minnosbirkiz Meleknkkk Eğer pko varsa bilemiyorum canım istersen bi yeniden doktora görün ultrasondan kontrol edip yumurta oluşmuş mu, kaç cm, çatlamaya hazır mı, ne zaman çatlar hepsini görüyor, umarım her şey yolundadır 🙏🏻
Meleknkkk Myworld34 ama adetten hemen sonra yumurtlamam imkansız. Benim zaten yumurtalarım büyümüyo ki canım. Doktor daha salı günü dedi 5 6 santimde kalmış diye
Meleknkkk minnosbirkiz inşallah canım Allah razı olsun. Bu arada bebek istiyoruz bana dua edermisiniz 🌹🤲
minnosbirkiz Meleknkkk Sendende canım 🙏🏻 Ederim tabi sende bana dua et 🥺 Nasip kısmet olursa bizde istiyoruz, en hayırlı zamanda güzel haberler alalım inşallah 🙏🏻
Meleknkkk karakiz1 normal adet kanamasıydı canım. Bide zaten adetliyken alttan muayene etti doktor olsa sylerdi
Meleknkkk minnosbirkiz inşallah canım rabbin sana bana ve isteyen gerçekten anne baba olabilecek herkese nasip etsin insallah ❤️🌹🤲