Babysmother 38+2 haftalık hamileyim çıtırtı sesi duymaya başladım şimdilerde bebek çok hareket ediyordu duydugumda biraz araştırdım bebeğin eklemlerinden geliyormuş çok şaşırdım… / Sizlerde de oldu mu 😊
BamBi Babysmother o nasil bise olurmu öyle sey. Icerden citirdi duymak. Bi yasima daha girdim:) 36+6 ve 3. Gebeligim hic duymadim
Babysmother Busra333 bu haftalarda mı? Hiç durmuyor ki bu gece bi acayip bir de çıtırdı duydum korkuyor insan ister istemez ☺️
melikeyakisiklii ay eşime söylediğimde kahkaha atmıştı o gaz sesidir hayatım demişti şimdi gösterince postu oda bana inandı 🤣🤣 bende 38 haftalığım bi kaç kere duydum 🙈
Babysmother melikeyakisiklii yaa sevindim, bugün çatı muayenesi vardı bi sıkıntı mı var acaba dedim 😄 ama şükür değilmiş bu ana kadar duymamıştım
melikeyakisiklii Babysmother bebek büyüdüğü için hem sığamıyor annesi hemde eklemleri geliştiği için oluyormuş çatı muayenesi veya başka bir sebepten değil gönlün rahat olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ☺️
Babysmother BamBi bekleyin ve görün diyorum😂 Benim de aklım karıstı ama bebeğin harkeetleriyle senkronizeydi ve asırı oynak şu an bu gece duydum🤭