Alini Herkes tam aksini iddia etse de eminim yer yer çoğu kişi istemsizce bu şekilde vesveseleniyordur. Daha önce bir düşük yaptım öğrendiğim zaman kendimi çok sorguladım yapabilir miyim, yetebilir miyim, daha çok erken, çok gencim, aldırsam ne olur nasıl hissederim. Bir hafta sonra düşük yaptım ve çok kızdım kendime bu şekilde düşündüğüm için ama sonra kendi kendime kalınca dedim ki bütün detayları eğrisi doğrusuyla düşünmek zorundaydım zaten yaptığım yanlış değildi. Bunu da şu yüzden anlatıyorum bu bir süreç yeri gelicek maalesef olumsuz düşünüp sorgulayacak yeri gelicek sanki sadece onunla var olmuşuz gibi hissedeceğiz. Şu an her dua edişim de diyorum ki ''Allah’ım bana ve dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip et. Aylarca kusmaya, ağrı, sancı çekmeye razıyım" Ama nasip olur da o gün gelirse his olarak bu boşluğa düşmeyeceğim ne malum değil mi? Kendinizi üzmeyin veya suçlu hissetmeyin. Evet yerinizde olmak isteyen binlerce kadın var ama bu demek değil ki sırf bu sebeple yaşadığınız zorlukları göz ardı edesiniz. Siz çocuğunuzu çok seviyorsunuz ama hamileliği sevememişsiniz maalesef zor geçtiği için💖 Günler su gibi temiz ve hızlı aksın sizin için 💖