Arkadaşlar merhaba. Öncelikle şunu söyleyeyim bebeğim tam 2 ay önce doğdu ve sağlıklı çok şükür. Bu benim ikinci bebeğim. İlk gebeliğim 38. haftada karnımda kalbi durdu. O yüzden bu gebeliğimde riskliydi. Tam teşekküllü bir hastanede doğum yapmam gerektiğini düşündüğüm için takipli olduğum özel hastanede değil Çam Sakura’da yaptım doğumumu. Fakat keşke özel hastanede yapsaydım. Neden diye soracak olursanız hastanenin temel politikası emzirme üzerine ve sezaryen ile doğum yaptığım için ilk 2 gün sütüm gelmedi. Gelen giden bütün hemşirelere sütümün gelmediğini bebeğimin boş emdiğini mama vermememiz gerektiğini ısrarla söyledim fakat hiçbiri onay vermedi. Hatta kendim onlardan habersiz mama verirsem sorumluluk kabul etmeyeceklerini söylediler ve çocuğum resmen @30 saat boyunca aç kaldı. Kilo kaybı fazla olunca dediğime geldiler ve acilen mamaya başlandı fakat iş işten geçmişti ve bebeğim bu kadar saat açlığın sonunda sarılık oldu ne yazık ki. Şimdi 2 aylığız ve sarılığımız hala tam geçmiş değil. Siz siz olun arkadaşlar sütünüz gelmemesi halinde asla ama asla bebeğinizi aç bırakmayın. Ameliyat sonrası hizmetten de çok memnun kaldığımı söyleyemeyeceğim çünkü odalar buz gibiydi ve klimanın merkezi olduğunu değiştiremeyeceklerini söylediler. Hemşireye ihtiyaç duyduğunuzda nerdeyse 1 saat sonra yanımıza geldi hep geciktirdiler. Sizin yoğun bakımlık bir durumunuz varsa yine de tam teşekküllü hastanede doğurmanızı öneririm ama keşke orası diye tutturmasaymışım.