Ozgrrr Kızlar Bel ağrısından uyuyamıyorum bu durumu daha çok erkek anneleri mi kız anneleri mi yaşıyor çünkü Bn kızımda hiç böyle değildim son 35 te falan böyleydim doktor da kız ddi bna ama valla detaylıyı bekliyorum hiç kz gbi belirtisi yok
mutlugebeee Ozgrrr bende bel ağrısından uyuyamıyordum 25. Haftadayım aldım bir tane hamile yastığı önden arkadan destekliyor aşırı rahat ediyorum bacağımın altına da bir yastık dört bir yanımda yastıklar ama hamile yastığı sayesinde geçti gerçekten😂
Miase Ozgrrr 24 haftalığım bende akşam olunca ayrı agrıyor tabi koltuğa otururken kalkarken ayyy ayyy çekiyorum sırtım dökülüyor resmen 😂
osm mutlugebeee o yastık bir bana etki etmedi sanırım ya ağrılarıma bir çözüm bulamıyorum bebek büyüdükçe daha da artıyor sanki
Ozgrrr mutlugebeee bnce bnmde erkek her ne kadar 17 de kız desede tam tersi belirti çünkü 12 de erkek sonra kız dddi. Detaylıyı bekliyorum kızımda oh ne güzel hamile olmak dedim bu bebek tersi Bel ve kasık ağrısı var sürekli
mutlugebeee Ozgrrr yani ben başka belirti yaşamadım bulantı kusma falan hic olmadı ama bel ağrısı oluyor işte, detaylıda net belli olur o zaman sizinkide sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏼🥰
mutlugebeee osm hadi yaa bende iyiki almışım diyorum günlerdir rahat uyku uyuyabildim ama ileriki haftalarda ne olur bilmiyorum dediğiniz gibi büyüdükçe artadabilir😔
osm mutlugebeee 34. haftadayım karnım normalde çok şişkin değildi ama iyice şişti yatakta 3 yastıkla yatıyorum az kaldı eşimi göndericem yataktan 😂 ama fayda etmiyor.. umarım siz ağrısız rahat geçirirsiniz🙏🏻
mutlugebeee osm sizinde az kalmış artık sona yaklaşmışsınız biraz daha sabredin biticek ağrılarınız ne güzel🙏🏼😂 umarım bende görürüm bi an önce o haftaları😂
Asellinaanesi osm ayy bende 34.haftamdayim eşimi de gönderdim yastıkları da doldurdum ama bel ağrım geçmiyor ve kiz bebek
osm mutlugebeee çook hızlı geçiyor zamanda son haftalar sanki yavaşlıyor 😂 İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı ❤️🌸