Selin12- Mom54755 benim bir tanıdığım bacak ağrısı ve şiddetli kramplar yüzünden doktora gitti çocuğun olmuyor du kan tahlilinde hamile olduğunu öğrendi ikizleri oldu
Mineeaa Mom54755 tam bi bilgim yok ama inşallah öyledir. rabbim hayırlısını versin inşallah yorum yapıyorum üstte kalsın bilgisi olanlar yazsın
Mom54755 Selin12- darısı başıma inşallah sadece bu değil arada baş dönmesi çok acıkıyorum bide göğüslerimin ucu fazlasıyla morarmış
mrveknblt Mom54755 yaa ben sizi hatırlıyorum biraz oluyor ama bi post altın da yazışmıştık, hayırlı haberler verirsiniz inşallah Allah ’ım gönlünüze göre versin inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Avakado1 Mom54755 sık acıkma ve siskinlik var göğüslerde ağrı var . Sık idrara çıkma var. Hafif başım dönüyor gibi oluyor bazen tam anlayamadım bu kadar , bunlar belirityse tabi
Mom54755 Avakado1 ümitlendirmek istemem ama belirtileri Rabbim hayırlısıyla kucaklarımızı doldursun inşallah 🤲
Mom54755 mrveknblt bursa da yaşıyosunuz dimi hastahanelerle ilgili konuşmuştuk yanlış hatırlamıyorsam Amin kuzum aminnn inşallah 🤲
Dilara0606 Merhaba hanımlar size bi sorum olacak göğüslerimde top gibi bisey vsr böyle eline alabiliyosun üst bolgelerinde bunlar acaba nedir bilen varmi
nurpella Dilara0606 beze gibimi kaç yaşındasın ve ailende meme kanseri geçmişi varmı korkutmak istemem belki kötü bişey yoktur bence doktora gözük derim