Meriz Kizlar 35 haftalik hamileyim ve gittikçe cene boyun kismimda koyu koyu killar çıkıyor. Daha önce boyle bir şey mümkün değildi. Beni oldukca rahatsiz ediyor yuzume dokunmak dahi istemiyorum. Bu durum normal mi dogumdan sonra gecer mi?
Nazanypc Meriz yok anacim yok dökülmüyo. Ilk gebeliğim de göbek kıllarım cıktı dökülür dediler bir kil bile dökülmedi. 2. Gebeliğim şimdi üstüne biraz daha cıktı. Ve çabuk uzamaya başladı kıllarım.
Meriz Fidashka cok kötü bir durum gerçekten benim de yuz ve çene bolgem de var 😕😕😕😕 ha bir de göbeğimde hafif cikmis ona dökülür dediler cok takmiyorum ama yüz 😞
Meriz Gamze612 Maral Geçer mi sizce? Cok kotu hissediyorum kendimi 😞 lazerden filan yana degilim açıkçası. Bebeğim erkek bir de onunla ilgili olabilir mi acaba
Gamze612 Meriz benim de erkek, belk ide vardir ilgisi.. gobegimde biraz agda yap yapayim dedim o da kesmiyo 🤨 hersey bebislerimiz icin canim☹️
Maral Dogumdan sonra dokulur diye okudum insallah dokulur diye umuyorum. Benimde oglum olcak. Internette bebek erkek oldugu icin testesteron hormonu yukseliyormus annede o yuzden diye okumustum ne kadar dogru bilmiyorum
SevilaySemerci Benim göbegimde bir tane tüyüm yokken nasıl kıllandım anlatamam.doktorum hepsinin doğumdan sonra dökülecegini söyledi
Seda4234 Yarenimm hamileligim de benimde tüylenme oldu cinsiyete alakasıni bilmiyorum kızım oldu ama tavsiyem alma 3 ay 15 gün oldu tüylerim döküldü çok şükür
Yarenimm Gizemen banada herkes yapma dökülür dedi utanıyorum muayenede açmaya ya yine çıktı alicam sen bilirsin cnm benim gibi cok rahatsizsan al