ElifAyaz 8+4 hamileyim. Gece uyurken sağ kaşığıma kramp girdi. Çok sürmeden geçti. Daha öncesinde de bir kaç kere oldu. Korkulacak bişey mi, normal bişey mi? Sizlerde oluyor mu acaba ?
BurcuKarblen ElifAyaz bnmde o haftalarda çok kramplarım oldu normal cnm rahim büyüdüğü için olduğunu söylemişti dr
Dytanne ElifAyaz eğer gün içerisinde su tüketiminiz azsa o da kramp yapar. Su tüketimini de arttırabilirsiniz 🤗
BurcuKarblen ElifAyaz rabbim sağ sağlim kucağına kavuştursun canım bende bugün temizlik yaptım bel ve kasıklarım sanki adet olucakmışım gibi ağrıyor yatıyorum şuan sende yat dinlen sürekli iyice tutunsun meleğin 🙏🏼👼🏼
Umudumm Banada ara ara oluyodu 6 haftalıkken ama geçti. Simdi 7+3 um doktor bana kramp için magnezyum eksikliği ilacını verdi ama almayı düşünmüyorum çünkü kramp girmiyor artık
ElifAyaz Umudumm Benim bir de arada kalçalarım tutulmuş gibi oluyor. Sanırım bana da o ilacı vercek. 🤷♀️
ElifAyaz BurcuKarblen Yatıyorum canım. Geceleri çok gerinmemeye çalışcam. Bişey olcak diye çok tedirginim.
ElifAyaz Umudumm Bunların normla bir şey olduğunu duysam içim rahatlıkla. 6+1 de kalp atışını duyduk. Salı günü tekrar kontrole gitçez. Kalbi atıyor mu iyi mi aklımda bir sürü soru 🤦🏽♀️ Ben mi çok evhamlıyım yoksa her annede oluyor mu bilemiyorum artık.
ElifAyaz Dytanne suyu fazla tüketmeye çalışıyorum ama tabi 3 litreyi bulmuyordur. Daha fazla içmeye çalışmalıyım arkadaşım.