Kontrole diye geldim 37+2 haftalıktık doktor baktı hala bebek ters dedi dönmemiş biz yine 1 hafta daha bekleyelim dedi sonra nst istedi nst de çok sancım çıktı 80lere kadar falan doktor gel açıklığın var mı diye bakalım dedi 3 cm açıklık çıktı ve doğumu başlatmak zorundayız dedi yatışım yapıldı annemi çağırdım eşyaları alıp geldi 2 saat falan nst ye bağlı kaldım ama ölüyordum sancılarım çok düzenliydi keşke normal olsaydım ama olmadı sonra ameliyat a aldılar çok korkuyordum ve ağlıyordum ameliyathane buz gibiydi çok titriyordum anestezi doktorum çok iyiydi benle çok ilgilendi hep beni çok sakinleştirdi Allah razı olsun ondan sonra belden aşağım uyuştu birden sadece dokunmaları hissettim 10 dakkaya Bebeğimi çıkardılar ağlama sesi geldi bende ağladım sonra bende kist olduğu için acil patoloji ye gönderdiler kisti sonucunu beklemek eziyet oldu bana sonucunu görmeden ameliyatı sonlandırmadılar çünkü sonra sonuç geldi iyiydi herşey bebeğim de 2 800 gr doğdu çok şükür iyi yanımda sütüm yok ama hep emzirmeye çalışıyorum bide mama veriyorum Rabbim isteyen herkese yaşatsın ben hep normal istedim ama olmadı hayırlısı buymuş Allah herkesi kurtarsın bir an önce