zehranurr Doğum sonrasında refakatçi olmasa yapabilir miyim? Biliyorum olsa iyi olur, bana yardımcı olur, destek olur ama kimsenin olmadığını farz etsek çok zorlanır mıyım?
2-prensesannesiii zehranurr Normal olursa zaten kimseye gerek kalmaz herşeyin i kendi yaparsın ama sezeryan olursan zor olur. Ama hemsirelerde yardım eder söylersin
bykarakan henüz doğum yapmadım ama normal doğuma göre sezeryanda tek çok zorlanırsınız bence ha mecburi bir durumsa Allah kolaylığını verir inşallah
Ozlemela1 zehranurr üzerini zaten hemşireler giydiriyor ama zor olabilir tek başına sezeryan olacaksan
Saripapatyam1 zehranurr Çok zorlanirsin bebegin altını üstünü değişirken felan özellikle sezeryan olursan zorlanirsin
Mom789 Ben tektim zor ama yapabildimde canimcim sen naparsin bilemen dusunuyorun 2 tane oldugunu zorlanirdim basta ya bence biri olsun esin anlarsa eger o olsun 2 bebis zorlayabilir biraz
akgunbirsen Sizin ikizdi yanlış hatırlamıyorsam ve sezaryen olacak bence birinin olması sanki iyi olur.
Aylinsemih zehranurr 16 gün önce sezaryan la dogum yapmış biri olarak söylüyorum 2 kişi şart annem ve eşim vardı ama çok zorlandim kendi başına kolay kolay kalkamıyorsun yattığım yerde bile kendini yukarı doğru çekemiyorsun hep bi destek şart hele tuvalete gitmek işkence ötesi depent değiştirmek için biri şart eğilemiyorsun oturmak bile işkence lavaboya gidince hep biri beni götürdü bekledi birde dikişlerden dolayı afedersin ıkınamıyorsun yürürken bile destekçi lazım arada uzun uzadıya yürüyemiyorsun en fazla 2 dk
Aslhn8992 Aylinsemih 1 hafta önce sezaryan doğum yaptım aynen dediğiniz gibi 2 kişi şart bence wc de, yürüyüş yaparken. Annem ve kayınvalidem kaldılar gece 2 ye kadar da eşim vardı ve onlar olmasa yataktan inemezdim bile. Biz annem ve eşim ile yürüyüş yaparken kayınvalidem bebeğin yanında durdu mesela çünkü o da ağlayabiliyordu
Babyasia zehranurr refakatçi olmasaydı napardim bilmiyorum. Bebeği emzirmen altını değiştirmen gerekiyor ve kendi ihtiyaçlarında var rahat hareket edemiyorken bebeğe kendine nasıl bakacaksın?
DrElf zehranurr yanında kimsenin olmaması gibi bir durum mu var ? 3 gün önce Dogum yaptım sezaryen ile . Normalde eşimle ikimiz kalmayı düşünüyorduk hastanede zor oldu tel başımıza annem de bizimle kaldı . Sezzaryen olursan yürüyüş için biri şart , sen yürürken bebegin yanında olacak 2. Bir kişi de gerekiyor
Gul-42 zehranurr yanı bebegı kapıda bırıne verıolar ya o anlamda canım yada kendılerı getırıyor ben öyle bılıorum