Meryemasyam Adetime 1 gün kala kan tahlili verdim ve 85,67 çıktı sonucum sizce hamilemiyim ve kaç haftalık😊
Denizyildizii Meryemasyam hayirli olsun. Son adet tarihini bu uygulamaya yazın. Kaç haftalık olduğunuzu söyler
Afifeelif Meryemasyam Sonuç kağıdında referans aralıkları oluyordu.. internette de yazabilir. 2 3 haftalık sanırım. Hayırlı olsun🥰
sehrengiz_8 Meryemasyam hamilesin canım iki güne bir kan vermek yerine dört gün arayla ver artışı takip et boş yere iğne olma zaten değer sağlıklı bir şekilde yükselirse o zamanda belli olur
Mom3834 sehrengiz_8 sonunda doğru bir yorum gördüm ya, herkes 2 günde biri önerip duruyor ne gerek var yani 🙈
sehrengiz_8 Meryemasyam adete bir gün kala ise 4 haftalıksın canım gebelik hesaplamalarında son adet tarihi baz alınır
Kubra411 Meryemasyam hamilesin canım 2 günde bir kan verip artışı kontrol etmelisin yine de. Haftasını son adet tarihinden hesaplayacaksın 😊
Nazli_ayar Meryemasyam 285 çıkmışti beta sonucum. İki hafta sonra hastaneye gittim 5 haftalık demişti doktorum. Sizin daha bir haftalık falan olabilir. Hızlı artıyor beta değeri. Dikkat edin kendinize ani hakaretler yapmayın inşallah kalp atışını duymakta nasıl olur ☺️
Mom3834 Nazli_ayar bir haftalık bebek olmaz, en az 3 o da cok cok düşük olur, muhtemelen 4-5 tir. 5 diye herkesim aynı olmuyor referans aralıkları var 🌸😊
2-prensesannesiii Mom3834 ben kan bile vermedim ne gerek var ki günüm geçtikten 1 hafta sonra direk doktra gittim kese gözüktü 1 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi. Zaten sonra bir dünya kan alıyorlar tahlil için .
Mom3834 2-prensesannesiii bende hiç vermedim 🙈 aynı oldu benim de, beta düzenli yükselsin yükselmesin kesenin görünmesini ve her türlü kalp atısı bekleniyor 2 günde bir iskence ne mana 🙈
sehrengiz_8 2-prensesannesiii kan bile vermemek doğru değil bhcg düzensiz artışında mol gebelik dış gebelik olasılığı var ondan dolayı bu artışı takip etmek önemli. Zira ona görene bir teşhis konulabilsin özellikle dış gebeliklerin erken fark edilmesi gerekli
Mom3834 sehrengiz_8 benim doktorumda keseyi gördüğü için gerek görmedi betaya. Boş gebelikte de kese oluşuyor , molda da sonuçta her türlü durum için bekleniyor 5.Haftayı doldurması :)