mutlugebeee Betfer benimde ilk gebeliğim henüz doğum yapmadım ama eşimden yana çok şükür ne kadar şanslı olduğumu gördüm bu dönemde. Bana her anlamda çok destek oluyor. İkimizde çocukları aşırı severiz, her gün sever öper oğluşuyla konuşur, oğluşu ona tekmelerle cevap verir şarkılar açar dinletir bende onları izlerim🧡 Doğduktan sonra da fazlasıyla ilgili olacağından hiç şüphem yok o yüzden🥰
mrveknblt Betfer hamile olmadan öncede üzerime çok düşer, destek olur yardımcı olurdu. Hamileliğimde daha da çok üzerime düşmeye başladı, zaten evlenmeden önce eşimi ilk tanımaya başladığımda ilk önce çok iyi baba olacağına güvenmiştim, yanılmamışım ♡
Tuba_35 Duygus97 benim eşimde çok kötü nişanlıyken üstüme aşırı düşerdi şimdi umrunda bile değilim bebeğimde değil
Berfin2121 Betfer eşim ilk hamileligimde bıraz duygusuzdu çünkü o duyguyu hisi bilmiyordu yani normal de zaten sonuçta biz karnımızda taşıyıp bag kuruyoruz onların hiç bi bagı yok sadece çok duygusal ve babalık hisi kuvetli insanlar çok düşkün olur her neyse şuan 2 ciye hamileyim ve ilk aydan şimdiye kadar göbegimi öpüp kızım napıyor elini karnıma koyor bazen diyor hastaneye görmeye gidelim😂 ben bunu oglunda tatıgı babalık duygusuna baglıyorum çünkü o duyguyu tatı ve 2 ciye daha bi düşkün daha bi özenli bende aynı şekil 2 ci çocuk daha bi baskın geliyor