Alparslaninannesii Kizlar adetime son günler yarım kalkıp erken gebelik testi yapacam inşallah pozitif çıkar lütfen dua istiyorum hamilelerin duası kabul olurmuş sağlıkla olsun inşallah
umutluanneadayi Alparslaninannesii hamile değilim ama kimin duası kabul olunur bilinmez Rabbim gönlüne göre versin inşallah ☺️🤲🏻
Bebegimicin1 Alparslaninannesii inşallah sende ve diğer gebelik isteyen hwrkese rabbim nasip eder pozitif görmeyi
Alparslaninannesii umutluanneadayi çok teşekkür ederim sanaada hayırlı bir bebiş nasiip eder sağlıkla inşallah
Alparslaninannesii Bebegimicin1 amin inşallah hatta yairn görürüm de ayy çok heyecanlandım ama bugün normal testte hayalet gibi vardı yada ben yanlış görüyorum yoktu yani yarın sabha yapacağım erken gebelik
Gizemin-minnakI @Alparslaninannesii her gün her ezan sesinde Rabbime önce bana bebek verdiği içim şükredip sonra tüm hamile kalmak isteyip hakeden herkese dua ediyorum . İnşallah canım . En hayırlı zamansa gelir bebeğin 🙏💕
Portakalimsi545 Alparslaninannesii dualarım seninle canım yarın bende sağlıklı gidiyor mu gebelik diye test vereceğim dua eder dua beklerim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ayseonay Alparslaninannesii insaallah pozitif çıkar bizde buradan güzel haberlerini alırız sana dua edelim insallah 😘❤️🙏🏻
Portakalimsi545 Alparslaninannesii canım bende evde yaptığım erken gebelik testinde çıkmamıştı. Bir kaç gün bekle bence
Somerkadir4 Alparslaninannesii hiç canını sıkma Allah’ın izniyle olacaktır ben ikinci çocuğumda 1 sene hep negatif gördüm hiç beklemedigim anda pozitif gördüm ,🤲 stres yapma aklından çıkar bebeği rahat ol Allah verecektir dualarım seninle ve tüm bebek isteyen anne adaylarıyla 🤲💜
Alparslaninannesii Portakalimsi545 bakalım beklicem de şey dicem size bu testin yanlarında çıkması gerekti tam ortadan bir çizgi çıktı