Sarem Merhaba anneler yarın randevum var 4 hafta 4 günlük hamileyim kese görülür mü ve kalp atışı duyulur mu ?
1072PINAR Sarem kalp atışı şuan için duyulmaz canım.Kese görünür Allah’ın izniyle.Sonra bebek sonra kalp atışı inşAllah.Canım kese 18 mm.olduğunda kalp atışı duyulur demişti doktorum.Kesenin boyutunu sorarsın doktoruna.
Peony Sarem Merhaba canım, sabırlı olmanı tavsiye ederim. ☺️ Henüz çok erken, kese de gözükmeyebilir. Hayırlı olsun. Haziran Hamileleri başlığına gelip takip edebilirsin. 👍
Tubacfc Sarem 5+4 günlükte gittim kese gözüktü ama kalp atışı duymadık bu hafta gidicez inşallah duyucaz
CanerSevdaKervanlar Sarem benım 6 haftalıktı kese göründü ilk gittiğimiz de görünmedi doktor dıs gebelık olbılır demıstı cok uzulmustuk sakın karamsar olma 6haftada görülebiliyo
Tomurcuk18 Kese görünebilir ama kalp atışı duyulmaz henüz 1-2 hafta sonra falan anca kalp atışı duyulur
ZarifeKaraduman benim gebeliğim ikiz birini 6. haftada diğerini de 7. hafta da duyduk 4 hafta henüz erken canım
MinikkkMucizem Sarem canım ben 4+4 de gitmistim görülmedi 5+3 de keseyi gördüm 7+4 de kalp atışını duydum 😄
Aysehatun Sarem ben keseyi 5.haftada kalp atışını ise 7.haftada duydum keseyi yakında görürsün ins ama kac atisi icin biraz daha beklemelisin canım hayırlısı olsun simdiden