Elif47yalcin Mide bulantısı çok olan var mı benim ilk aydan beri aşırı mide bulantım mide şişkinliği oluyor yemek yiyemiyorum artık yemek yemek istiyorum 13 haftalık oldum ama hala geçmedi şikayetlerim benim gibi bu durumu yaşayan kaç kişi var
Eda-5807 Elif47yalcin bende çok cektım 4 aylık olana kadar mide bulantısı oldu ne yemek yapabılıyodum nede yıyebılıyordum yedıkten sonrada gerı çıkıyordu sımdı ıse 33 haftalığım çok şükür hersey yolunda geçer senınkıde bıraz daha büyüsün bebişin
Aysenurctn32 Elif47yalcin 30 haftalığım. Bulantıyla atlatıyorsan şükret bence. Bu zamana kadar hep hapla geçirdim. 10. Haftaya kadar hap kullanmamıştım ve günde 8 kere rahat kusuyordum. 10. Haftada hastaneye yatışım yapıldı 3 gün sonunda çıktım ve hap kullanmaya başladım. Bugün artık 30 um diye atmadım geçmiştir dedim ama yine aynı.. doktorunuza danıştığınızda o bulantınız için ilaç verecektir.
Nymphadoraa Elif47yalcin 19. Haftama kadar kustum 😐 iki kilo vermiştim. Doktorlar genelde prilam diye bir ilaç veriyor. O fayda etmezse zofer diye bir ilaç var doktorunuza danışın bir isterseniz. Bende fayda etmedi ama işe yarayan hamile sayısı çok
muallimehanimmom5 Elif47yalcin benim 4. Hafta başlamıştı 🙁 ilk 3 ay felaket bulantı kusma sonra sadece bulantı ara ara kusuyorum tabi 25. Haftadayım bulantı çekmediğim öğünüm zamanım yok ne yesem bulanıyor midem zorluyorum vitamin alayım karnım doysun diye hemen yemekten sonra yatıyorum Buda reflüyü artırıyor tabi ama ne yapayım yatmazsam kusuyorum bulantım feci artıyor doğuma kadar sürecek sanırım bu bulantılar 🙄 iştahlı yemek yemeyi özellikle tatlı yemeyi özledim
Elif47yalcin muallimehanimmom5 çok zor yaa ben ilk hameliligim de hiç bir şey yaşamadım çok rahattım hamile gibi değildim ama bu sefer ki beni mahfetti Allah yardımcımız olsun 🤲🏻
Eda-5807 Elif47yalcin geçer merak etme ben 4 ay boyunca ilaç dahı almadım ama 4 ay sonra gectı seninkıde geçer inşallah en kısa sürede 🙏
muallimehanimmom5 Elif47yalcin benim ilk hamileliğim annem 4 çocuğunda 9 ay bulantılarla geçirmiş sanırım genetik faktörde etkiliyor benim de geçmiyor her iştahla yediğim yemeğin ağzımda lokması biter bitmez bulantılarla ağzın zehir olması çok kötü 🙁 rabbim bizim ve bebeğimizin sağlıklı olduğumuz doğumlarımızı nasip etsin kolaylık versin onun için bir şekilde katlanılıyor.
ZZeynepP1903 15 haftalıgım bende her yemekten sonra illaki çıkacak o yediklerim birde üstüne kasık agrılarım cabası Allahım şifa versin hepimize 😞
Denyfk Elif47yalcin Elif47yalcin bende ilk öğrendiğim andan itibaren var başta çok direndim ama hap kullanıyorum 3 kilo vermiştim hap kullanmadığım zaman doktor zaten uygun olanı veriyor hiç sıkma canını geçer inş
Mom62266 Elif47yalcin ben 14+6 haftalığım bulantılarım ilk gün ki gibi aşırı geçicek gibi değil umudum yok
Elif47yalcin Mom62266 Kiminin ki son aya kadar devam ediyormuş bulantıları kiminin de 4 aydan sonra geçiyor Muş tek bildiğim çok zor mide bulantısı
Mom62266 Elif47yalcin ben 3 aydır evimden uzağım son aya kadar sürerse kalacak yerim kalmıyor evime dönmek zorunda kalıcam evimin her köşesi kokuyor gibi geliyor birbirimize dua edelim bir an önce geçsin
Elif47yalcin Mom62266 Rabbim hepimizin yardımcı olsun hepimize şifa versin bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşeAllah🤲🏻
Avokadoo @Elif47yalcin 13u doldurdugumda kusmam bitti yani gunde 6-7kere kusuodum o bitti. Bulanti siskinlim devam edio ara ara kusmalar var 19. Haftayi dokdurduk