BurcuG0 öncelikle oda yapmadım ben. Sepet beşik ablamdan aldım o da geçen sene doğum yapmıştı. Bir tek dolap aldım küçük odaya 3 kapaklı eşyalarını koymak için. Henüz oda yapmayı düşünmüyorum evim zaten küçük. Bebek arabası ve puseti takım aldım ebebekten kendi markası. Hem uygun geldi hem kullanışlı hoşuma gitti. Babynest seti almış babannemler. Bence çok gerekli değil ama hediye olduğu için var. Yoksa bana kalsa ben almazdım😊 içinde babynest, puset önlüğü, emzirme önlüğü, emzirme yastığı, süs yastıklar, alt açma örtüsü, puset minderi var. Aynı şekilde anne bebek çantasınıda onlar aldı. O gerekli bence. Ama indirimler oluyor onları kovala uyguna geliyor bazen çok. Bunlar dışında baby me çamaşır deterjanı, unibaby 0-6 ay şampuan, baby me emzik biberon temizleme deterjanı, biberon fırçası, lansinoh yenidoğan biberon, chicco 2li 0-2 ay emzik, sebamed pişik kremi, burun aspratörü, ateş ölçer (klasik derecelerden), kulak pamuğu, lansinoh göğüs kremi, emzik kabı, tırnak makası, fırça tarak set, 1paket depend, 2 paket lohusa pedi, 1 paket 5li lohusa külodu, unibaby yenidoğan ıslak mendil, baby me bebek temizleme pamuğu, sleepy natural 1 numaralı bez 80li, katlanan küver seti (trendyoldan çok uyguna buldum), küvet filesi, sünger, kanguru, baby plus manuel göğüs pompası (otomatikler çok pahalı), ebebekten süt poşetleri, 2 tane emzirme südyeni (ebebkten), 1 tane emzirme atleti, ebebek göğüs pedi, hastane için bir adet pijama takımı (lcw den aldım) bir tanede gecelik alıcam uzun elbise lazım oluyor dediler. Bunlar dışında bir de tekstil ürünleri var. Onlarıda toparlayıp alt yorumda yazıcam canım😊