Milkshakee Kızlar sleepy bebek bezi aldim 84 tane yeterli mi ilk zaman için? 2 numara 3-6 kg normal mi? Yenidoğan için?
Yeppudaa Milkshakee biz 22 gunluguz hala 1 numara kullniriz ama bebisiniz 3 useriyse kilosu 2 numara alın bence.
kucukadam Milkshakee ben de molfix aldim 1 numara 2_5kg için kuzenime sordum öyle dedi. Iki paket 100lu aldik
Omerhatice Milkshakee 2 numara ideal bence.. bende 2 numara 84 lu paket aldım 15 gün gitti bi 15 gün daha 2 no aldım sonda 3 e geçtik.. 2 no 2 kusur kilolu bebeklerde iyi oluyor 3 kilo ve üstüne 2 no ile başlamak daha iyi.. zaten yeni doğan bebeklerde sıkı bez zararlı kalça cikikligi icin ☺
Aysenturnaaa Milkshakee 1 numara 1 paket iki numara Max 3 paket stok yapın ilk zamanlar çabuk bez numarası değişiyor çünkü
gzdesra ilkgebelik123-_ bana da öyle dediler 80 tane 1 numara almıştım 1hafta kadar kullandım. 2 numara büyük geldi. 3400 gr doğurmuştum
Yeppudaa Milkshakee 2.700 doğdu somra sarılık yüzünden 2.400 oldu .şimdi çok şükür iyiyiz 2 numara alacağız bundan sonra bitmesini bekliyorum
Mom789 Bebis kac kilo ay ben 1 numara 240 adet almistim 1ay kullandim 2.ay direk 3numsraya gectim bi 80 tanede 1 numara alsaydin cabuk bitiyor
Egekusumm Mom789 ya ben de 210 tane sleepy 1 numara aldım ama bebeğim en az 3500 gram doğacak gibi duruyor sizce iade edip 2 numara mı alayım? Ve 210 tane çok mu? Elimde bez kalırsa verecek kimse yok çevremde. İade etsem mi kararsız kaldım
Mom789 Egekusumm biz 3,5 dedi ultrasinda 2,950 dogdu 4.200 kilo olana kadar 1numara kullandik biter yaa emin ol 20 gunde biter o zaten kalsin bende elimde kalir diyodum cok degisiyor alti ilk ay
ilkgebelik123-_ Egekusumm aslında denemek için 42 li paket falan var onu alabilirdiniz belki pişik yapar kullanamazdiniz bide banada bakınca 1 numara küçük geldi 2 aldım
Egekusumm Mom789 yorumlarda herkes 2 ile başlamış bi de sayı olarak da fazla almışım pişman oldum gibi oldu tecrübesizlik😂 teşekkür ederim.
Egekusumm ilkgebelik123-_ evet ama hiç öyle düşünmedim sayı olarak da çok almışım ve herkes 2 ile başlamış yorumları görünce kararsız kaldım.
mmek_2014 Benim ilk çocugum 4 kilo ikinci çocugun 3.760gr dogdu. İkisine de 1 numarayla başladım. 1 ay kadar 1 numara kullandım. Gözümüze küçük geliyor evet ama bebekler o kadar minikki 1 numara bile büyük geliyor ilk etapta.
Elfelf475 Milkshakee ya ben de 2 numara aldım bana büyük almışsın dedi eltim haklı muhtemelen çok küçük doğuyorlar onu kaldırdım 1 numara aldım internetten şimdi 120 li pakette satılıyordu