Yokys Ne kadar cok 35 36 haftalik hamile arkadaslar vaaar bana mi öyle geliyor? hep beraber doğurup eylulde sezonu mu kapatıyoruz napiyoruz😅😅
Aanneoldumm Yokys 35+4 den merhaba ☀️😃 artık doğurmak istiyorum gerçekten çok zorlanıyorum kuyruk sokumum felaketttt ve gün geçtikçe bebeğimi hemen kucağıma alma hissi fazlalaşıyor bir an önce koklamak istiyorum onu ayrıca hareketleri de arttı sanırım çıkmak istiyor kerata😀
Celiklibusee Yokys 12den sonraa hoşgeldin 36+0 🥰yalnız son zamanlarda bel ağrım çok olmaya başladı sizde de öyle bi durum var mııı
Seda29 Yokys Emineemre_29 Bizde 36+6 dayız 30 dan sonra çok zor oldu herşey benimde en başta sadece bel ağrısı vardı smdi idrarda protein , su fazlalığı çıktı şeker ölçümü takibi yapılıyor,mide yanması çok zor .Emineemre_29 bu ara 29 yazıyor Gümüşhane li misiniz
Ozge1986 Yokys 2 haftadır zorlanıyorum. Geçen hafta nst de minik sancım çıktı yarında kontrolüm var. Hafif hafif sancım oluyor ama geçiyor minnoşum başaşağıda dönmüş. Bir de yürürken bacak aram ağrıyor et kesiği gibi. Kızım inşallah süpriz yapmaz belirlediğimiz günde olur 😅 sizin nasıl geçiyor
Yokys Aanneoldumm ayni durumdayiz 🤦🏻♀️ bezdim hamilelikten.. benm kizim da eliyle harekeyleri dinleyp anne cikarin beni burdan diyor kardesim diyo😂😂
Yokys Ozge1986 tam olarakkk anlattığınz gibi 😊😊 agrilar nst de hafif sancılar yorgunluk korku heyecan karışık hepsi😊
Emineemre_29 Aanneoldumm 36+6 benimde ilk çocuğum bir an önce çıksın istiyorum artik hayirlisiyla kizim olacak inşallah
Kuzeyegemoms 35+1 🤭🤭 30 dan beri hamile olduğumu daha iyi anladım suan hiç bi iş yapamıyorum yemek yaparken 15 kere dinleniyorum ya tansiyon düşüyo ya bacaklar şişiyo ya bel sırt ağrıyo ya karnım kasılıyor gün sayıyorum bir an önce bitsin diye 🤣
Yokys Kuzeyegemoms hamileligin keyfinin kaçtığı bir dönem 😅 zaman bi an once gecsin istiyorum ben de cok sıkıldım
Aanneoldumm Emineemre_29 rabbim insallah en yakın zamanda bebelerimizi kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🧿
Kuzeyegemoms Yokys evet belki hamileliğin en keyifli şeyi avm gidip gezip bebeklerimize güzel güzel ciciler almak suan avm bırak WC zor gidiyorum bıraksalar hep yatıcam çoğu şeyi internetten aldım🤭🤭
Aanneoldumm Yokys yeğenim de 41 de doğdu kız. Arkadaşım 33 de doğurdu kız . Aslında cinsiyetle pek alakası olduğunu düşünmüyorum ama benim çocuk aşırı hareketli değil tembel 😀 o yüzden geç gelebilir diye düşünüyorum 😃
Yokys Celiklibusee günü gününe ayniymisiz 😊 sormaynn bel agrisindan ölüyorum 3 4 gündür bugün de komple sirt agrisina döndü 🤦🏻♀️
Yokys Aanneoldumm harekete de bakmiyor bence sağlıklı olsunlar da insaallh ama hamilelik de kabak tadi vermeye basladi yani yetti😅