SeyranKor Arkadaşlar, gebeliğimin 26. Haftasındayım. Göğüs altımda, karnımın hemen üstüne gelen yerde sağ tarafta uyuşma karıncalanma var. 2 gündür doktoruma ulaşamıyorum. Bu durumu yaşayan var mı?
Didemmmmm SeyranKor canım bende 25. Haftadayım aynı sorunu bende yaşıyorum. Özellikle gece sürekli sol tarafıma yatıyorum birazda sağa döneyim dediğim de batma sızı acı oluyor. Doktoruma sordum normal dedi. Evde egzersiz yapıyordum onlara biraz ara ver dedi. Egzersizleri bırakınca biraz daha rahatla dım
ekoglu34 SeyranKor benim de var. Doktorum bebek kaburgalarina dayandigi icin olabilir demisti. 37. Haftadayim hala his kaybi ve uyusuklu4l var.
02112017 Bende de olduğunda elektirik çarpıyor gibi diyorum böyle ara ara giriyor titreme gibi ama ben doktora sormadım haftalar ilerledikçe daha fazlalaşıyor sanırım bebek kendini bastırıyor canım
Mom526 SeyranKor enfeksiyon olabilirmi benim de batma vardi bir de kan ilacı kullanıyor musun kanın düşük ise de olur
SeyranKor Mom526 4 gün önce falan test yapıldı garip bir durum olsa testler de çıkardı diye düşünüyorum 😞