Mom54544 Sude-96 Ben minicity den yaptım alışverişi istanbul yolu üzerinde büyük magazasi var ama ben etlikteki şubesinden yaptım
hepoyleolurzaten Sude-96 ben baby mall’u gezmiştim ama gereksiz pahalı gelmişti bana bir çok şey, e bebekten yaptım bütün alışverişimi. Ama çeşit olarak baby mall da daha fazla var gibi hatırlıyorum
Sude-96 hepoyleolurzaten peki bir şey soracağım ebebekte bu Mustelanın ürünleri Bu bebekler için kamera sistemleri falan var değil mi
Melos12 Sude-96 e bebeği tavsiye ederim kendi markası babyme ürünleri çok güzel ve çok kullanışlı heleki bezleri ve deterjanları babymall da ürünleri güzel oradanda alıyorum genelde iki mağazada iyi alınır ürünleri
Sude-96 Susamtanem2 Kıyafet almıcam zaten belki gözüme güzel gözüken çok beğendiğim bir şey olursa, Ben daha çok pus ettir yataktır yorgandır falan filan
hepoyleolurzaten Sude-96 kamera vardı ama mustela yoktu sorduğumuzda satmıyoruz dediler o yüzden ben trendyoldan satın aldım 😊
Sude-96 hepoyleolurzaten aynen trendyolda bazı şeyler çok öneriliyor uygun fiyata satılıyor o yüzden sordum ben de artık orada olmayanı internetten alırım teşekkürler 🙏🏻
hepoyleolurzaten Sude-96 ıslak mendil, şampuan, emzik, nem ölçer bunları trendyoldan aldım ☺ birde anne yanı beşiği ve bebek arabasını e-bebeğin kendi markasını tercih ettim onların siparişini de internet üzerinden verdim 3 4 güne elime ulaştılar ☺
Sude-96 hepoyleolurzaten Anne yanınız yatağa sıfırlananlardan mı ? Öyleyse yukarı aşağı ayarlanıyordur yatağa göre ama sağa sola ayarlanıyor mu? Benim yatağımın yanında çıkıntısı var normal yataklar gibi düz bitmiyor
hepoyleolurzaten Sude-96 Yatağa sıfır olabiliyor evet, aşağı ayak kısımlarında da kendi yatağımıza sabitlemek için ekstra ipleri mevcut birde ayakları düz inmiyor itekleyebiliyorsunuz o yüzden istediğiniz kadar. Linki bırakayım bakın bi isterseniz https://www.e-bebek.com/baby-plus-sleep-safe-anne-yani-besigi-p-byp-slpsafe
Aybuss E Bebekte tekstil ürünlerinde %50 indirim var… 10 lu hastane çıkışı 83 lira 😂 ben Başka yerden 130 liraya aldım pişman oldum… 5 li takım 33 tl idi