Gungor 32 +2 yim suan zorunlu sezaryen olucam bu ay sonu doğumum olurmu Ağustos annesi olmak istiyorum ama eylül gibi geliyo sezaryen olduğu için almazlarmı
Dilekcnkn Gungor Ben şu an 31+4′üm aramızda fazla yok ama bu ayda bebeğin doğması sizce riskli bir durum değil mi ? Yani daha ufacıklar onlar 36 -38 o haftalarda sezeryan olmuyor mu ?
Ayseee4238 Gungor daha çok erken oluyor ciğerleri tam anlamıyla gelişmedi kilosu artmadı 37den sonra ciğerleri gelişmiş oluyor. Acele etmemelisjn bence durabildigi kadar dursun bebiş içerde.
hilal8689 Gungor 32+5im doğum ekimde gözüküyor. Ağustosta olursa küvöze girmesi gerekir muhtemelen. Niçin Ağustos’ta doğsun istiyorsunuz ki?
YuvarlanamayanPandaa Gungor aşırı erken prematüre beebek olur 37 den sonra ilk sezeryansa 38-39 da alınır dışardaki 3-5 günü içerdeki 1 günüyle eşit zamanında sağlıkla doğsun
YuvarlanamayanPandaa Gungor 32 hafta içindeyiz 4 ekimde doğum planı yaptık doktorumla 38+4 olarak ikinci olmasına ragmen
Sulekrtk Çok erken düşünüyorsunuz istediğiniz ay olsun diye erken doğum istemeniz çok yanlış bana göre 38 haftadan da gün alınca yapıyor drlar dilerim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız