papatyaanneee Kızlar 35. Haftamdayım göbeğim aşağıda yeni farkettim aşağıya inmiş bunun sebebi nedir ?
Aysobaciniz papatyaanneee bende 34. Haftadayım karnım aşağıda baş aşağı olunca ağırlık aşağı gidiyormuş o yüzden dediler bana
Fatos_teke46 papatyaanneee 35 haftalık hamileyim bende karnım aşağı düşmüş bu demekki doğuma hazırlık bebek kendini çevirmiştir bnm 3 gün once hissettim 🥰
Tuysl papatyaanneee dogum yakin demek oluyor canim benim de göbeğim düşmüş 4 parmak sığıyor gogusle gobegimin hizasina kayinvalidem ebe hemsire benim muane etti kasiktan bakti kanala yerlesmis.bizimkisi 35. Haftamdayim simdi heralde 37 gibi dogum olur 😊
ftmnrdmrl Bende aynı durumdayım acaba neden 🤔 Benim tahminim artık büyüdüğü için aşağıya baskı yapıyor ya da kanala giriyor ondan galiba 🤔
papatyaanneee Gezegen_00 Ondan mıdır diyorsunuz aslında baş geliş olalı baya oldu ama benim göbeğim yeni düştü
ftmnrdmrl papatyaanneee benim sezeryan olacağı için belli ama normal doğumda süreç nasıl ilerler bilemiyorum 🤷🏾♀️
Papatya_38 papatyaanneee Vallaha bnde otuz dörtteyim iki gün önce doktoruma dedim baş aşağı benim kızım da , herşey normal dedi hatta acayip wcye cikiyorum aşağıya düşmüş gibi geliyor bana da karnım ..doktor baktı ama normal dedi
papatyaanneee Papatya_38 Aynıyız o tuvalet sorunu bende de var sürekli 5 dakikada bir tuvaletim var gibi gidiyorum ama ya gelmiyor ya 1-2 damla geceleri uyuyamıyorum tuvalete gitmekten
papatyaanneee Fatos_teke46 Bebeğim baş gelişe döneli 3 hafta oldu canım göbeğim yeni düşmüş bebek kanala mı girdi acaba bilemedim
Fatos_teke46 papatyaanneee onu bnde bilemiyorum gerçekten çok merak ediyorum kaynanam bile dedi göbeğin aşağı düşmüş diye her ihtimale karşı hazırlıklı olmaya calisiyorum 🥰