Hosgeldinbebek Kızlar merhaba, belki çok erken bilmiyorum ama 12 haftalık olduk sayılır. Sizce ufak minnoş tulumlar çoraplar flan alınmalı mı. Ne zaman kıyafet almaya başlıyorsunuz, ben kendimi zor tutuyorum da😑😁
Elifinannesi11 Hosgeldinbebek 20 haftalık olduk cinsiyeti yeni öğrendik ama ondan önce de ufak tefek cinsiyetsiz şeyler almıştık artık başlayacağız yoksa son aya çok zorlanıcam kışa denk gelmicek dışarı çıkmak zor olacak
Zeyyyn Hosgeldinbebek cinsiyet kesinleştiği günden itibaren başladım öncesinde de de hem kıza hem erkeğe göre şeyler almıştım çünkü hiç eksik bitmiyor alınmış alınmıştır erkenden almak iyi 🤣
balbocegim27 Hosgeldinbebek cinsiyet gerektirmeyen şeyler alabilirsiniz şampuan bebek yağı pişik kremi banyo seti alabilirsin biberon emzik falan
Nazli_ayar Hosgeldinbebek Cinsiyetini biliyosaniz hosunuza giden şeyleri doğacağı mevsime uygun olarak alın🥰 ama 12 hafta cinsiyet için çok erken yanilma olasılığı yüksek ☺️ bıraz bekleyin isterseniz. Ama hem erkeğe hem kizae giydirebilecek biseyler bulursaniz öylede olur. Ben beşik bebek arabası puset falan bunları aldım. son iki ayimdada geri kalani almayı düşünüyorum. Ailelerimiz sağ olsunlar giysi battaniye vs alacaklarni söylediler bende bir iki hoşuma giden giysi biberon bez falan onlari alicam inşallah.
Asyaayaz1 Cinsiyetine göre 16 haftada ufak ufak almaya başlamıştım indirimleri vs herşeyi takip ederek ihtiyaçları almıştım maddiyat olarak zorlamasın diye 32 de herşeyi tamamladım çanta hazırlığına kadar 36+2 de doğurdum 🙈😂
Hosgeldinbebek Asyaayaz1 maşallah çok iyi yapmışsınz, ben de ufaktan bi kaç hesap takip etmeye başladım indirim paylaşan, h&m in indirimde bi hırkası var peluş gibi çok tatlış alcam ya napim 🙈 kış bebegi olacak son aylarda çıkamam zaten
Hosgeldinbebek kbratrkylmz ben o kadar sabırlı değilim ekranı ısırcam bebek kıyafeti bakarken 🙈😁😁 ilk çocuk etrafta da hiç yok bayılıyorum kıyafetlere 😁
Bebegimicin1 Hosgeldinbebek cinsiyet belli olunca plan yapılıp hemen başlanmalı brnce çünkü çok pahalı ürünler indirimleri takip ederek yavaş yavaş ay ay alınırsa hem maddi olarak zorlamaz hemde siz yorulmazsınız