Hnd3535 Arkadaşlar merhaba yumurtlama ovulasyon takibini tam anlamıyla yapamıyorum. Yumurtlama testi aldım onda da göremedim. Beni daha çok strese soktuğunu düşünüyorum. Telefondan hangi uygulamadan yumurtlama takibi yapıyorsunuz??
umutluanneadayi Hnd3535 canmm hemen yumurtalama olmuyor ve her ay yumurtalama olmuyor. yumurtlama bazılarında ise adete yakın bile oluyor o farklılık gösterir. Kafana takma ve ovulasyon için takip etmeye devam et ☺️
Kbryyy Hnd3535 en doğru sonucu ovulasyon testi verir takvimler bir derece doğru ama yanılma payı çok fazla. Mesela benim asla takvime göre değildi
Sarew Hnd3535 bence test alın deneyin uygulamalar soğru sonuç vermiyor adetinizden hemen bi kaç gün sonrada olabilirsiniz yada adet gününğze yakın da test daha güvenli bence
Sarew Hnd3535 instagram da birgebeningünlüğü sayfası var kendi markasına ait testleri satıyor ve cok yardımcı oluyor aklınıza takılan herşeyi rahatlıkla sorabilirsiniz
Hnd3535 Kbryyy en azından telefonumda da bulunsun istiyorum bir uygulama. O testlerdede en güvenilir hangisi acaba tartışılır
Kbryyy Hnd3535 ben de çok denedim her markayı denedim. Ama en iyisi bence İnstagram da bir Gebenin günlüğü var orda Ebru hanım satıyor kendi markasını ondan çok memnun kaldım
Hnd3535 Sarew ay neyi nasıl yapacağımı da şaşırdım 😞 adet döngülerim düzenli neden böyle oldu anlamadım
Sarew Hnd3535 eğer prolaktin yüksekliğiniz falan yoksa incir ve havuç kürünü deneyin ben yumurta takibi yaptığım ay denedim hem yumurtlamayı hem çatlamayı gördüm o ay hamile kaldım
Sevimlianne_adayi Hnd3535 Google de folio famille var ben ordan yapıyorum ve ovulasyon testlerim ile aynı gün oluyor canım
dnzhtc01 @Sarew bnde o sayfadan sipariş verdim çok yardımcı oluyor birde ilk kullanımda hamile kaldım ben allahm olmayanlarda nasip etsin
Sarew Sevimlianne_adayi hazır suyu tencerede kaynatarak 4-5 cm uzunluğunda bıraktığınız havuçları içine atın. Kapağı kapalı şekilde 20 dakika kaynatın sonra ayrı kapta kaynayan yarım litre suya bıçakla üzerine çizik atılmış 20 kuru inciri atın. Üzeri kapalı şekilde 15 dakika daha kaynatın.Ilıdıktan sonra birbirine karıştırın her sabah kahvaltıdan 15 dakika önce tüketmelisiniz önerilen 20 gün kullanmak fakat ben 10 gün kullandım denemek için faydasını da gördüm. İbrahim Saraçoğlunun kürlerinden biri
Deletedmom15262 Sevimlianne_adayi prolaktin yüksekliğiniz varsa incir tavsiye edilmiyor eğer sorun yoksa yapabilirsiniz🌸
Sarew Aykem aynen zaten ayrı ayrı yarım litre sudan yapılacagı için bir buçuk gün falan gidiyor ben çay bardağı ile tüketmiştim nolur nolmaz diye