Habibeseyit Kızlar 23 haftalik hamileyim ve aklıma geldikce yiyorum çok kiloda almadım yarında doktor kontrolüm var artık düzenli şeyler yemek istiyorum en iyi bebeğe kilo aldıran şeyler nelerdir tecrübeli annişler sizleri dinliyorum😍
Nazanypc Habibeseyit gün-de bir muz hem metabolizmayı düzenliyo hemde bebeğe kilo aldiriyo. Bir de kaşar peynir tabiki 💪 ikisini de ye düzenli
KezibanUan Habibeseyit canım soda ve suuu çok iç soda çok sağlıklı ve kilo aldırıyo. Kaşar peyniri ceviz muz et ürünleri süt bunlarda çok aldırıyo ben süt içemiyorum yogurt yiyorum.
KezibanUan Habibeseyit bide hergün 1 yumurta şart öğünlerini atlama canım sabah öğle akşam mutlaka yedi ikindileyinde kuru yemiş meyve hangisini istersen ye
Deryacato Canim muz cok aldiriyo hemde tok tutuyo . Kuruyemis ye muz ye ispanak öyle saglikli seyler ye ben hep öyle yaptim cocugum 4 kiloya yaklasti ve dogumuma daha 2 hafta var ☺️ Bol bol su ic bide
KezibanUan Deryacato canım Maşallah bebişine 🤩🙏🏻 Doktor benim bebeğimede doğuma kadar 3.500 ü geçer önde gidiyo dedi normal doğum mu yapcaksın nasıl olcak bende bilmiyorum normali çok istiyorum 30+1 günlük hamileyim 5 kilo aldım toplamda
Deryacato KezibanUan sagol canim sanada masallah ve bebisine 3.500 cok iyi ben normal dogum düsünüyorumda eger bebegimin kilosu yüzünden sezeryan olursam onada sükür yeterki kilolu olsun ☺️ Ben suan 37+4 deyim ve toplan 15 kilo aldim 🙄