metehaninannesiii YuvarlanamayanPandaa hangi doktora gidiyorsun canim dunde sabah kuzenimi götürmüştüm oraya
Haticecakirr metehaninannesiii Cahit beye gidiyorum kuzum da yarın yokmuş Gönül Erkan’a yada Hümeyra hanıma gidicem
metehaninannesiii Haticecakirr kuzenimde humeyra hocaya gidiyor canim da sanirim doktorlar yillik izine cikiyormus dun hümeyra hoca oyle dedi 2 hafta yokum dedi
Asiyeclk Haticecakirr Bende normalde Cahit beye gidiyorum salı günü Hümeyra hanıma gittim çok tatlı çok ilgili biri ☺️ yarında nstye gidicem
3prensannesim metehaninannesiii hümeyra hanım ne zaman çıkacakmış izine acaba ben yarın gidecektim on da sabah
Haticecakirr YuvarlanamayanPandaa aşkım Perşembe gidicem haftaya. 🤣 bir hafta olunca nst ücreti alınmıyormuş benim bir hafta oldu ama 8 gün saydılar olduğu günden itibaren onun için Perşembe gidicem resmen para tuzağı
YuvarlanamayanPandaa Haticecakirr ayın 1-2 gibi tekrar gidecem 😂😂 kuzum bana bu akif denilen doltor her hafta nst ye gel dedi ama pek gğvenemedin
Haticecakirr @3prensannesim @Asiyeclk kızlar maskeden zaten suratımı tanıyamazsınız da üzerimde bunlar olucak görürseniz gelin ben sizi hiç tanımıyorum görsem bilemem çünkü 🤣🤣