minigimiz eşinizle aranizda kan uyuşmazlığı var ise bu sorun çıkabilir bebek eğer babanın kanını taşıyorsa sıkıntı düşük olur. Çok şiddetli karın ağrıları sancıları çekersiniz. Çünkü kendim de yaşadım ben bir düdük yaptım. Daha sonra tekrar hamile kaldım bundan da beş altı haftalık hamile iken lekelenme geldi kahverengi pembemsi bir şey ilk düşüğümdrn biliyorum ya hemen eşime söyledim hastaneye gittim ve bana yatış verdiler. Ankara şehir Hastanesinde yedi gün boyunca yattım kan uyuşmazlığı iğnesi yaptılar. Daha sonra ertesi günü doktor geldi sürekli hemşireler kan alıyordu benden. Bu kanlar alındı baktilsr bebeğe babasının kanı çok az miktarda bulaşmış doktor bana şunu söylemisti eğer bebeğin kanına babasının kanı çok bulastiysa iğne bile yapsak kurtaramahiz düşük olur kürtaja alırız dedi Ama nasıl ağlamistim ilk düşükten sonra ikinciyi kaldiramazdiim sonra ertesi günü doktor geldi dedi çok az miktarda bulaşmış dedi cok şükür dedim dualar etmeye başladım gece oldu saat 23.00 hemşire progesteron getirdi ve bunu fitil olarak kullan kullandıktan sonra ayaaga kalkma yat dedi tamam dedim kullandım ve yattım daha sonra kanamam kesildi. Progesteron da hem kanı durdursun hem de Bebeğimiz doğana kadar Rahmi korusun diye verilen bir ilaç. Kan uyuşmazlığı ignem yapıldı daha sonra bu ilacı kullandım bir ay boyunca her gece aynı saatte kullanıyordum yutmuyordum ama fitil olarak kullanıyordum sonra yatıyordum baş dönmesi mide bulantısı yapmasın diye çok ağır bir ilaç çünkü. 28 haftada tekrar bir kan uyuşmazlığı iğnesi yaptılar ve doğumdan sonra hem bana hem bebeğime yapılacak. Bu konular ihmale gelmez bende ilk düşüğümde kanamam çok fazla oldu ve sancidan duramıyorum düşüğü yaptım gece farkında değilim düşüğün sancısı da daha fazla.oluyor dikkat efin bir acile gözükün derim Allah acil şifalar versin inşallah bir şey olmadan dağ salim atlatırsın