busranr06 Kızlar ilgili alakalı yumuşak huylu kadın doktor öneriniz var mı ankara da? Doktorumla anlaşamıyoruz çok sert bir mizaca sahip gideceğim doktorunda öyle olmasını istemiyorum o yüzden öneri istiyorum
Gizemin-minnakI @busranr06 keçiören medıcal park sevgi yıldırım . İnstagramdan bak bi biraz . Aynı orda gördüğün gibi bi kadın. Çok tatlı .
Gupssse busranr06 yenimahalle ozel orta doğu hastanesi doc. Dr ozlem gun eryilmaz.ilgili ve bilgili 2 kayıp sonrası benu sakinleştiren tek dr diyebilirim ki dogumumda da pratik ve insan hayatını önemseyen yapısı sayesinde geç kalmadan kurtulduk. ( gebelik zehirlenmesi )o yüzden yeri bende ayridir♥️
SaniyeGoseli busranr06 Lokman Hekim Akay Hastanesi Doçent Doktor Demet Kokonalı kendi doktorum çok pozitif güler yüzlü İnstagramdan bakabilirsiniz kesin memnun kalabilirsiniz
Gamze5995 busranr06 Tekirdağ Çerkezköy de özel bı hastanede Oskar öğüten vardı şimdi Ankara da özel bı hastanede şuan çok ilgili yardımcı olan bı doktor gereksiz hiçbir şeyde yaptirmiyo çok iyi
Didemmmmm busranr06 hamileliğimin 5. Haftasından beri Akay lokman hekim hastanesinde Gülenay Türkmen e gidiyorum. Çok memnunum. İstediğim her an ulaşabiliyorum, her sorduğum soruya açıklama yapıyor tavsiye ederim
Littlespy busranr06 Batıkent Medical Park hastanesi Aylin Ayrım hocaya gidiyorum ben menunum, riskli gebeliğim var çok ilgileniyor ve rahatlatıyor beni :)
busranr06 Littlespy onu araştırıyordum ben de acaba normal dogumu destekliyor mu görüşleri nasıl doğal dogum konusunda falan