HakanDuyguGl 14+1 olduk şükür mıde bulantılarım YÖK çok sukur artık kusmada bitti ama iştahım aman aman YÖK sizde nasıl durumlar?kilo alan var mı
Yildizim HakanDuyguGl ben de bugün 13 haftalık oldum. Benim rahat geçti mide bulantım falan olmadı hamd olsun sadece iştahım kesildi canım bir şey istemiyordu bugün kiloma baktım 3 kilo vermişim. Cinsiyetini öğrenemedik daha diğer kontrolde inşallah😊
ozlemkrts HakanDuyguGl bizde yarın 12 haftalık olcaz bugun 2li test yapılacak mide bulantıları yok denecek kadar az
Rojinn HakanDuyguGl çok şükür herşey yolunda benimde ara ara mide bulantıları oluyor çok iştahlıda değilim dr geldim bu gün dr kıza benziyo dedi 😀😀
Annesininkuzusu0911 HakanDuyguGl bende 16 haftalık oldum bugün ☺️ Bulantım yok çok şükür ama yemek yiyemiyorum kahvaltı tarzı şeyler yiyorum. Doğumda aralık sonu ocak başı görünüyor bakalım 🤗 Göbeğim hafif çıktı o da zayıf olduğumdan heralde 😄
HakanDuyguGl Yildizim cnm bende verdım ama aldımmı bılmıyorum bır haftadır tartılmadım☺️ Bizim ki erkek ıkılı testte bellı oldu
hayathayal Bende 12+2. Bulantilar azalsa da yine arada oluyor. Acayip halsizlik var. Hele antalya sicagi adami mahvediyor. Gun boyu klima acik. Bugun 2 de randevum var nasil gidecegim diye kara kara dusunuyorum😔 ikili test olacaz
HakanDuyguGl hayathayal Allah yardımcın olsun cnm evet çok sıcak havalar bende çalışıyorum çok halsiz oluyor ınsan
Melhaercan hayathayal Antalya berbat ya benimde randevum iğnem var hakkımızda hayırlı Allahtan dogum kışa deng geliyor elhamdülillah
Miss hayathayal bende antalya dayım canım ☺️ıkılı testım 2 hafta sonra ınşallah bebegın sağlıklıdır hangu hastaneye gııdyorsun
Glmgkcmm Biz 11+1 iiz mide bulantilari azaldi henüz kilo almadım bende diğer pazartesi 2li taramam var
HakanDuyguGl Annesininkuzusu0911 evet cnm benımde Aralık sonu ocak bası dedı doktor ☺️ Benım çok çıktı sanırım gobegım buyuk olucak kıloda almadım
zelihayuksek bizde 13 haftalık olduk bugün çok şükür guzel geciyo bulantim 8.haftda kesildi benim halsizlik ve iştahsızlık dışında problemim yoktu sanırım rahat gecirenlerdenim ben cok şükür 😊 cinsiyetiniz kiza benziyor demişti doktorumuz 😊 perşembe gunu ikili test yapmıştım biz arayıp haber vericez demişlerdi kac gun içinde çıkıyor bu testin sonucu ?
HakanDuyguGl zelihayuksek 2 gunde çıktı cnm kan benım doktora sordum hemen aynı gün iyi çok sukur dedı☺️
Emly3457 zelihayuksek kan sonucun 1 hafta içinde çıkıyor bende geçen cumartesi yaptırdım Perşembe sonucumu aldım
hayathayal HakanDuyguGl tatlidanda bi tiskindim😁 normalde tablet cikolatayi bi kerede bitiren ben gecende zor yedim😔
Ozcndln HakanDuyguGl bizde 11 +6 yız bulantılar çok şükürki azalmaya başladı perşembe günü ikili tarama testimiz var bakalım inş sonuçlar kötü çıkmaz
HakanDuyguGl hayathayal ben 12. Haftada cnm 2 li teste girdim bal yedım on dk sonra girdim masallah çok hareket etti her yerını gördük 🙈